Hocam yalnız 2 saat 23 dakika ekran süresi almışsınız haberiniz olsun, etkinlestir yazan yer değil alt liste de ki ekran süresi geçerli. Etkinlestir yazan yer son şarjdan sonra geçen zaman diye biliyorum.Mi 8 12.0.3 biraz içiniz ferahlasın![]()
HocamHocam yalnız 2 saat 23 dakika ekran süresi almışsınız haberiniz olsun, etkinlestir yazan yer değil alt liste de ki ekran süresi geçerli. Etkinlestir yazan yer son şarjdan sonra geçen zaman diye biliyorum.
Açıklama yapılmış gerek kalmamış banaHocam yalnız 2 saat 23 dakika ekran süresi almışsınız haberiniz olsun, etkinlestir yazan yer değil alt liste de ki ekran süresi geçerli. Etkinlestir yazan yer son şarjdan sonra geçen zaman diye biliyorum.
Ama benim içim daraldı hocamHocamzaten içiniz ferahlasın diyo adam. Yani benimki o kadar kötü ki sizinkine göre, o yüzden içiniz ferahlasın diyo
![]()
Telefon fiyatları uçtu ilk çıktığından beri kullanıyorum. Bayram öncesi ahize patladı. Batarya zaten gidik, elimden düştü titreşim motoru cızırtı yapıyor. Yeni cihazlara o parayı zaten vermemAma benim içim daraldı hocam![]()
Mi 8 12.0.3 biraz içiniz ferahlasın![]()