Sohbet 11.11 indiriminde alınacak Bluetooth kulaklık tavsiye edersiniz ?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
N11'de kuponlar ile harika işler çıktı dün ve bugün,şahsım adına konuşuyorum.İndirim yok gibi ama kuponlar bir harika idi.
Zaten N11 kuponlar için reklam yaptı ve bence başarılı oldu da.İndirim vs diğer sitelerin yalancılığı
Hocam bilmediğimden soruyorum, bilgi edinmek için. Kupon toplamak için alışveriş yapmaktan başka bir yöntem sunuluyor mu?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam bilmediğimden soruyorum, bilgi edinmek için. Kupon toplamak için alışveriş yapmaktan başka bir yöntem sunuluyor mu?
sanırım 1 ekimden beri hergün saat 20:00 da kupon çarkı çeviriyorsunuz.sadece 20:00 da oluyor.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
11.11 için oldu hocam,yaklaşık 1.5 aydır her gün belirli saatler de bildirimler geldi kupon dağıtımı başlamıştır diye erken davranan belirli kuponları hesabına tanımladı.Mesela ben 4000 üzeri 400 ve 2500 üzeri 222 TL kuponlar yakalamıştım ve dün paraya çevirdim.Cebimden para çıkmadan :) Belirlki kesime alışveriş için bugünü beklettim ve ben kupon kullandım onlarada bir miktar verdim şeklinde iki taraf ta kazandı :) Mesela iPhone 8 64GB 4300 idi kullandık arkadaşta ucuza aldı bende nakit aldım :)

Furkan Bektaş

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T Pr
Konular
10
Aliexpress'te Blitzwolf Eye7 aldım 155 liraya. Normalde 230 civarında. Yorumları çok iyi. Türkçe incelemesi de var YouTube'da. Çift driver ile geliyor. Ses kalitesi baya övülüyor.

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
11.11 için oldu hocam,yaklaşık 1.5 aydır her gün belirli saatler de bildirimler geldi kupon dağıtımı başlamıştır diye erken davranan belirli kuponları hesabına tanımladı.Mesela ben 4000 üzeri 400 ve 2500 üzeri 222 TL kuponlar yakalamıştım ve dün paraya çevirdim.Cebimden para çıkmadan :) Belirlki kesime alışveriş için bugünü beklettim ve ben kupon kullandım onlarada bir miktar verdim şeklinde iki taraf ta kazandı :) Mesela iPhone 8 64GB 4300 idi kullandık arkadaşta ucuza aldı bende nakit aldım :)
Ayrıca dediğiniz gibi alışveriş yaptıkça da kupon veriliyor ama o her zaman var zaten,ondan da yararlanıyorum şahsen.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hayırlı olsun, Keyifle kullanın Hocam.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
11.11, Kara Cuma vb. indirimler için şöyle bir örnek ve tavsiye vereyim.

Mi Box S modeli normalde 400-450₺ civarında satılıyordu. Geçtiğimiz aydan itibaren fiyatları yükseltildi ve 600₺ bandına çıktı. 11.11 kampanyası adı altında 390₺ ye satıldı ve 600₺'den indirim yapıldı dendi. Bu örnekti :)

Tavsiye ise marketmiz. MIUI Türkiye Market | Xiaomi satış noktası Bu süreç boyunca, diğer satış platformları fiyatları 600₺ bandına çektiğinde de fiyat 397₺ idi. :)Özellikle Xiaomi ürünlerinde satın almasanız bile marketimiz üzerinden fiyat kontrolü yapmanızı tavsiye ederim.

Tabii bu yazdıklarım tüm ürünler için geçerli değil. Örneğin farklı platformlarda normal satış fiyatı 160-170₺ olan Redmi Airdots 140₺'ye inmişti.

Üst Alt