- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 9
Hayır okumadıgın mesajların yeni bir mesaj gelince tekrar çıkmasını kastettim,sizin söylediğiniz de ayrı bi dert tabiibazen mesaj anlamsızca geç gidiyor geç geliyor whatsapptan o sorunumu kastettiniz?
Bende de vardı o sorun. Loglara baktığımda mi cloud ile alakalı bir sorun görüyordum. Telefon internete bağlanınca reset atıyordu kendiliğinden. Mi cloudu adb uygulaması ile silince sorun kalmadı...Mi 8 lite'de, Miui 11 ile şöyle Bir şey yaşayan var mi?
Telefon uygulamayı kapatıyor, sanki önbellekten siliyor. Mesela instagramda takildim 5-10 dakika, ana ekran butonuna bastım, ekran başlatıcı gelmiyor, 3-4 saniye sonra geliyor. Simgeler falan yok yani, bomboş ekran. Hani bi uygulamayi önbellekten silersin-durdurursun ya tekrar açarsın biraz beklersin tamamen gelmez, aynı durum.
Mesela oyun oynuyorum, wpden birine mesaj yazmak için çıktım, tekrar geri döndüm oyuna ama oyun baştan, sıfırdan açılıyor.
Clean master gibi programlar kullanmiyorum. Yani uygulamaları kapatıcak bir uygulamam yok ve öyle bir ayar da yapmadim
Bende de vardı o sorun. Loglara baktığımda mi cloud ile alakalı bir sorun görüyordum. Telefon internete bağlanınca reset atıyordu kendiliğinden. Mi cloudu adb uygulaması ile silince sorun kalmadı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama sanırım sizin sorununuz launcher ile alakalı, benim sorunum cihazın kendisindeydi(yazılımında). Ramınız fazla doluyor olabilir.