S
Sunshine2
Guest
- Konu Sahibi Konu Sahibi
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
MIUI 12 ile gelen karanlık mod 2.0 bazen o tür sorunlara sebep oluyor yukarıda gönderdiğim resimdeki özellikleri kapalı hale getirip dener misinizHocam bütün gri tonlarda yaşıyorum bu problemi. YouTube menüsünden tutun telegramin mesaj yazma kutucuguna, klavyeye kadar farkedebiliyorum. Parlakligi arttırınca sorun farkedilmiyor ama gece kullanimda parlak ekran sıkıntı yapar.
Bu arada, kurumuş boğazım...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sanırım düzeldi. Hocam su an baya sevindim yaŞu iki özellik açık ise kapatır mısınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 12 ile gelen karanlık mod 2.0 bazen o tür sorunlara sebep oluyor yukarıda gönderdiğim resimdeki özellikleri kapalı hale getirip dener misiniz
Dediğim gibi o iki özellik MIUI 12 ile beraber geldi başlarda bende de aynı problem vardı sonradan fark ettim sorunun çözülmesine sevindimHocam sanirim
Hocam sanırım düzeldi. Hocam su an baya sevindim ya![]()
Hocam çok teşekkür ederim size. Beni Miui 12 den soğutan bu problemi çözdüğünüz için minnettarim size. İyi ki varsinizDediğim gibi o iki özellik MIUI 12 ile beraber geldi başlarda bende de aynı problem vardı sonradan fark ettim sorunun çözülmesine sevindim
rica ederim hocam forumumuz bu yüzden varHocam çok teşekkür ederim size. Beni Miui 12 den soğutan bu problemi çözdüğünüz için minnettarim size. İyi ki varsiniz![]()
MIUI 12.3e güncelledim kontrol merkezi gri kaldı neden olabilir?Herkese selam benimde başta olduğum Redmi Note 8'de V11.0.12.0 kullanan bir çok insan vardı.15 dk öncesinde bir güncelleme aldım oda V12.0.3.0'dı geçen herkese hayırlı olsun.
Hocam hepinize hayırlı olsun ama android 10'u beğenmedim ben pek, android 10 çok verimli değil, inş android 11 çok geç verilmez.Herkese selam benimde başta olduğum Redmi Note 8'de V11.0.12.0 kullanan bir çok insan vardı.15 dk öncesinde bir güncelleme aldım oda V12.0.3.0'dı geçen herkese hayırlı olsun.