Yardım 100TL kulaklik

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 11
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Müzik dinlemeyi çok seven birisiyim özellikle trap veya hiphop çok hoşuma gider aynı zamanda kendi capimda beatler yapıyorum. Bana bu fiyat aralığında güzel bir kulaklık gereiyoe yardımlarını için şimdiden teşekkürler.

Kablolu istiyorum.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Beat yapımı için 100₺ bandında ki kulaklıklar pek tatmin etmeyecektir. Fakat standart derecede müzik dinlemek için Urbanears Sumpan önerebilirim...

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beat yapımı için 100₺ bandında ki kulaklıklar pek tatmin etmeyecektir. Fakat standart derecede müzik dinlemek için Urbanears Sumpan önerebilirim...
Bende farkındayım hocam ama yapacak bir şey yok. Kulaklıgimdan gayet memnundum ama bozuldu bütçem bu kadar.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Geçen soran arkadaşa yazmıştım,burayada yapıştırayim.Eğer alabiliyorsanız;

KZ ZS 10PRO

sennheiser momentum in ear ve shure se235 sahibi olarak zs10pro her iki kulaklıktan bariz bir şekilde daha iyi. zs 10pro 1 dinamik sürücü 4 adet armatür sürücü içeriyor. momentum dan daha açık tonlu daha detaylı. momentum koyu kalıyor. basslar gene bahsettiğim kulaklıklar içinde en güçlüsü, hızlı ve derinler. tiz sürücüleri kulaklığın nozzle bölümüne yakın yerleştirildiğinden tiz bölgesinin sivri ve rahatsız edici olacağını düşünüyordum fakat öyle olmadı. neredeyse çoğu frekans aralıklarında dengeli ses. açıkçası ses konusunda zayıflık bulmak oldukça zor. vokaller harika, oldukça önde ve belirginler, vokal konusunda gerçekten açık bir fark yaratıyor. sadece sahne genişliği ve katmanlaşma bakımından kendi klasmanının üstündeki 1000-2000$ lık rakipleri kadar iyi olmasa da kendi fiyatının üstünde bir soundstage sunuyor. kulaklığın görünüm çok hoş, kulak içi ve büyük olduğundan kulağa tam oturuyor. içinde oldukça fazla sürücü olması ve metal parçalar bulunduğundan ağır bir kulaklık. kablosu kulak çevresinden dolandırılarak takıldığından kullanımı çokta pratik değil.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103

KZ ZS 10PRO

sennheiser momentum in ear ve shure se235 sahibi olarak zs10pro her iki kulaklıktan bariz bir şekilde daha iyi. zs 10pro 1 dinamik sürücü 4 adet armatür sürücü içeriyor. momentum dan daha açık tonlu daha detaylı. momentum koyu kalıyor. basslar gene bahsettiğim kulaklıklar içinde en güçlüsü, hızlı ve derinler. tiz sürücüleri kulaklığın nozzle bölümüne yakın yerleştirildiğinden tiz bölgesinin sivri ve rahatsız edici olacağını düşünüyordum fakat öyle olmadı. neredeyse çoğu frekans aralıklarında dengeli ses. açıkçası ses konusunda zayıflık bulmak oldukça zor. vokaller harika, oldukça önde ve belirginler, vokal konusunda gerçekten açık bir fark yaratıyor. sadece sahne genişliği ve katmanlaşma bakımından kendi klasmanının üstündeki 1000-2000$ lık rakipleri kadar iyi olmasa da kendi fiyatının üstünde bir soundstage sunuyor. kulaklığın görünüm çok hoş, kulak içi ve büyük olduğundan kulağa tam oturuyor. içinde oldukça fazla sürücü olması ve metal parçalar bulunduğundan ağır bir kulaklık. kablosu kulak çevresinden dolandırılarak takıldığından kullanımı çokta pratik değil.
Her şey iyiydi 300 TL'ye kadar wasntme~~

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Her şey iyiydi 300 TL'ye kadar wasntme~~
handshake~~
KZ Kulaklıklara yönelin hocam.KZ ES4'te kullandım zamanında o da güzeldi Midleri zayıftı sadece.Fiyat performans olarak rakipsiz KZ markası.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103

KZ ZS 10PRO

Bahsettiğim fiyat aralığında ne önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

handshake~~
KZ Kulaklıklara yönelin hocam.KZ ES4'te kullandım zamanında o da güzeldi Midleri zayıftı sadece.Fiyat performans olarak rakipsiz KZ markası.
Görseli olarak çok iyiymiş hocam değerlendireceğim kesinlikle

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Bahsettiğim fiyat aralığında ne önerirsiniz?
- Türkiye

Hocam şimdi o fiyat bandında kullanmadım daha önce,ne desem yalan olur.Kendi sitesinden bakın bi burda tüm modeller yok ama bayası var.

-Global

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
- Türkiye

Hocam şimdi o fiyat bandında kullanmadım daha önce,ne desem yalan olur.Kendi sitesinden bakın bi burda tüm modeller yok ama bayası var.

-Global
Fiyatları çok yakın o zaman pekte bir kalite farkı yoktur görsel olarak seçmek mantıkli mi sizce?

Oyla:
Üst Alt