S
Sunshine2
Guest
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cihazların yazılım güncellemeleri üretim bölgesine göre farklılık gösterebilmektedir. Eğer telefonunuzda twrp recovery varsa miui 12 ye geçebilirsiniz yoksa yazılım ota yoluyla gelmesini bekleyin. Konuyu inceleyebilirsiniz.Merhaba bazı videolar izledim ve çoğu cihazın (redmi note 8) miui 12 aldığını gördüm ve benim cihazın sürümü v11.0.12.0 cihazda bir sorun varmı ? Cevaplarsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilen biri yokmu ?
Twrp recovery yüklemek için bootloader kilidinin açılması gerekir ki bu da cihazınızı garanti dışı bırakacak ve tüm bilgileriniz silinecektir. Riski bubu işlemi yapmak risklimi peki ?
yoktur hocam bunun sıkıntısını da çeken görmedim IMEI atılmış olması etkilemez bende note 8 pro kullanıyorum şıkır şıkır geliyor genelde herkesle bir geliyor güncellemenın erken yada geç gelmesi seri numarasıyla alakalı ona göre dagıtılıyor benim telefonumda malum yollarla IMEI atılmışteşekkür ederim cihaz imei atılmış bir cihaz bunun güncelleme ile alakası varmıdır ?
Aynı sorun bendede var sonuç alabildiniz miMerhaba bazı videolar izledim ve çoğu cihazın (redmi note 8) miui 12 aldığını gördüm ve benim cihazın sürümü v11.0.12.0 cihazda bir sorun varmı ? Cevaplarsanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilen biri yokmu ?