Sohbet 1000₺ ye kadar kulaklık önerisi

• Konbuyu başlatan Egoege
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 645

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
1000 liraya kadar bütçem var, kulaklık olarak ne alabilirim öneriniz nedir?
(kablosuz,kulaküstü veya kulak kapsayan)
Sony ch510 kullandım ama uzun kullanımda rahatsız olduğundan dolayı elden çıkardım

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
AirPods 2. nesil kullanıyordum yaklaşık 3 yıldır. Farklı bir kulaklık kullanmama sebebimse tamamen ergonomi ve mikrofon kalitesiydi. Bataryası yavaştan ölmeye başlayınca ve garanti de bitince elden çıkarıp buna yakın mikrofon kalitesi ve rahatlık sunan kulaklıklara bakmaya başladım, Oppo Enco Air modelini çok detaylı araştırdıktan sonra satın aldım. Çok samimi söylüyorum, hiçbir fark hissetmedim. AirPods'a göre sadece bir tık daha tiz ses veriyor ancak çok temiz geliyor sesler. Mikrofon kalitesi falan her türlü ortamda çok net ses gönderiyor karşıya. Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum, çok memnunum.

Bunun yanında bir de Anker SoundCore Life Q10 kullanıyordum, kulak üstü kulaklıklar arasında f/p olarak bence açık ara en iyisidir. Gerek ses kalitesi, gerek malzeme gerekse özellik olarak. Hem kablolu hem kablosuz kullanım, kulağı tamamen saran yapısıyla izolasyon, bass up tuşu ile dolu dolu bas vermesi, 60 saat batarya süresi vs... Ben aldığımda 500 gibi bir rakamken şu an +2binlerde geziyor. Arkadaşım çok istediği için ona yok pahasına verip kendime JBL 510BT modelini aldım, ondan da çok memnunum. Aradığınız fiyat aralığında Oppo ve JBL önerebilirim.

mahferer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
MI 9 SE
Konular
25

Ben 6 aydır kullanıyorum, konuşma, kulakta sabitlenme (kişiye göre değişir) müzik baz-tiz kalitesi, pil (8 saat) çok başarılı,

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben 6 aydır kullanıyorum, konuşma, kulakta sabitlenme (kişiye göre değişir) müzik baz-tiz kalitesi, pil (8 saat) çok başarılı,
Kulakiçi var zaten(redmi buds 3lite var), yine de öneriniz için teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AirPods 2. nesil kullanıyordum yaklaşık 3 yıldır. Farklı bir kulaklık kullanmama sebebimse tamamen ergonomi ve mikrofon kalitesiydi. Bataryası yavaştan ölmeye başlayınca ve garanti de bitince elden çıkarıp buna yakın mikrofon kalitesi ve rahatlık sunan kulaklıklara bakmaya başladım, Oppo Enco Air modelini çok detaylı araştırdıktan sonra satın aldım. Çok samimi söylüyorum, hiçbir fark hissetmedim. AirPods'a göre sadece bir tık daha tiz ses veriyor ancak çok temiz geliyor sesler. Mikrofon kalitesi falan her türlü ortamda çok net ses gönderiyor karşıya. Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum, çok memnunum.

Bunun yanında bir de Anker SoundCore Life Q10 kullanıyordum, kulak üstü kulaklıklar arasında f/p olarak bence açık ara en iyisidir. Gerek ses kalitesi, gerek malzeme gerekse özellik olarak. Hem kablolu hem kablosuz kullanım, kulağı tamamen saran yapısıyla izolasyon, bass up tuşu ile dolu dolu bas vermesi, 60 saat batarya süresi vs... Ben aldığımda 500 gibi bir rakamken şu an +2binlerde geziyor. Arkadaşım çok istediği için ona yok pahasına verip kendime JBL 510BT modelini aldım, ondan da çok memnunum. Aradığınız fiyat aralığında Oppo ve JBL önerebilirim.
T510 rahatlık açısından nasıl acaba? Almayı düşünüyorum

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Kulakiçi var zaten(redmi buds 3lite var), yine de öneriniz için teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T510 rahatlık açısından nasıl acaba? Almayı düşünüyorum

Kulaküstü ve kulağı tam kapsayan kulaklıklar hakkında çok deneyimim ve bilgim yok ancak kulağı tam kaplamadığı için daha önce kullandığım anker kadar rahat ettirmiyor. Biraz kulağa ve kafaya baskı yapıyor. Saatlerce uzun kullanımda ağrı yapabilir emin değilim. Kafa yapısına da bağlı biraz tabii. Ancak çok hafif ve kibar bir kulaklık.

nev2000

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
38
qcy t20 ailypods tavsiye ederim
2.yi aldım

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaküstü ve kulağı tam kapsayan kulaklıklar hakkında çok deneyimim ve bilgim yok ancak kulağı tam kaplamadığı için daha önce kullandığım anker kadar rahat ettirmiyor. Biraz kulağa ve kafaya baskı yapıyor. Saatlerce uzun kullanımda ağrı yapabilir emin değilim. Kafa yapısına da bağlı biraz tabii. Ancak çok hafif ve kibar bir kulaklık.
Baskı yapması çok normal abi, kulaküstü olan bütün kulaklıklar ister istemez yapıyor:)

Üst Alt