Hocam yanlış anlaşılma olmasın. Sadece saat animasyonunu bootanimation yapıp buraya atabilir misin?
Hocam cihazım rootlu değil bildiğim kadarıyla temalar uygulamasından eklenebiliyor ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim miui 12
Hocam içe aktar yok, stok rom olduğu için mi? Grupta böyle bişey okudumsadece saat
Not: 10 saniyelik bir geçiştir bilginiz olsun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tema uygulamasından mtz dosyasını içe aktar yapıp tema ayarlarından açılış animasyon seçeneği varsa seçip telefonu yeniden başlattığınızda görebilirsiniz.
Evet hocam global romlarda içe aktar özelliği kaldırıldı. Xiaomi politikası kullanıcılar sadece tema mağazasından temaları indirmeleri için yapılan bir durum maalesef.Hocam içe aktar yok, stok rom olduğu için mi? Grupta böyle bişey okudum
Hocam bunu okuduktan sonra grupta mi gold diye bi animasyon gördüm denemek için miui theme editörle denedim çalıştı ama bunu çalıştıramadımEvet hocam global romlarda içe aktar özelliği kaldırıldı. Xiaomi politikası kullanıcılar sadece tema mağazasından temaları indirmeleri için yapılan bir durum maalesef.
Hocam bunu okuduktan sonra grupta mi gold diye bi animasyon gördüm denemek için miui theme editörle denedim çalıştı ama bunu çalıştıramadım
sadece saat
Not: 5 saniyelik bir geçiştir bilginiz olsun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tema uygulamasından mtz dosyasını içe aktar yapıp tema ayarlarından açılış animasyon seçeneği varsa seçip telefonu yeniden başlattığınızda görebilirsiniz.