hocam sadece kurulumunu yaptım inceleme fırsatım olmadıHocam özelleştirme nasıl?
Denediniz mi hocamTeşekkürler hocam, deneyeceğim. Yanlız ilgili bir web sayfası var mı kurulumla ilgili talimatlar yada dikkat edilmesi gereken bir şey falan. İki versiyon var galiba biri AB diğeri Sadece A diyor fark nedir?
Denediniz mi hocam
Şuan bende indiriyorum hocam birazdan deneyip bilgi veririmHocam vendor ile alakalı bir uyumsuzluk oluyor galiba, denemiştim ve sistemi başlatamadım sürekli logoda kalıyor ve yeniden başlatıyordu. Ek modüller paylaşılmış ilgili yapımcının rom sürümleri için fakat onlarda işimi görmedi. Sadece sistem klasörünü değiştiriyor bu gsi romlar fakat orijinal vendor ile uyum sağlamazsa çalışmıyormuş galiba. Bende çok üzerine düşmedim.
A olanı denedim hocam, AB olan cihazlar farklıymış galiba ama tam anlamadım neye göre ayrım yapıldığını bende bizim işlemciler arm8a diye sadece A olanı indirdim.Şuan bende indiriyorum hocam birazdan deneyip bilgi veririm
Hangisini indirdiniz hocam AB mi Aonly mi ?
Bizim cihazlar AB destekliyor hocam yanlış indirmiş siniz bende indiriyorum ama internetim çok yavaş bende kuracamA olanı denedim hocam, AB olan cihazlar farklıymış galiba ama tam anlamadım neye göre ayrım yapıldığını bende bizim işlemciler arm8a diye sadece A olanı indirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak altda ki link de erfan gsi romlar hakkında bilgi mevcut belki yardımdımcı olabilir. Konunun sonlarına doğru mi 9 ile ilgili bir çok kişi çalıştıramadıklarından bahsetmiş ama bir kaç kişide çalıştırabildijlerinden bahsetmiş.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir