- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
hocam değiştirdim romu beklemede cok sarj yiyor dün akşam %61 de bıraktım cihazı uyandığımda %28 di eea 1.0.8.0 sürümünü deneyeceğimRica ederim
hocam değiştirdim romu beklemede cok sarj yiyor dün akşam %61 de bıraktım cihazı uyandığımda %28 di eea 1.0.8.0 sürümünü deneyeceğim
A.s hocamS.a Arkadaşlar, mi9 cihazımda pixel, Revos ve Masikx romlarini kullanmış biri olarak tercihim ilk olarak saf Androidten yana oldu ama sürekli sorunlarla karşılaştım CrDroid romu yeni yükledim ve talimatlardaki Kernek ve dosya sistemini uyguladim batarya ve hız konusunda hoşuma gitti şuan için parmak izi okuyucu randimanli çalışmıyor ve ekran yansitmada sorun yaşadım onun dışında rom şuan için uzun soluklu kullanabileceğim bir rom olmuş katkı sağlayan kardan Allah razı olsun.
Teşekkürler hocam indirip flaşlayacam gerçekten çok iyi gidiyor şarjı bide extra olarak Automate uygulamasını indirip 2g\3g\4g wifi otomatik çevirici indirdim tuş kilidi ve wifide otomatik 2gye alıyor şebekeyiA.s hocam
İsterseniz linkteki konudan kernelin yeni sürümünü flashlayabilirsiniz daha iyi batarya performansı vereceğini düşünüyorum {Quantic Kernel 1.7}
Mod - Mi 9 Kernel Ve Mod Optimal Android 10 [Root] {Güncel}
SADECE Mİ 9 İÇİNDİR BAŞKA CİHAZLARDA DENEMEYİN!!!... Arkadaşlar kendi cihazına denedim sorunsuz çalışıyor. YAPMADAN CİHAZINIZA YEDEK ALMAYI UNUTMAYIN !!! SORUMLULUK SİZE AİTTİR!!! Sadece Android 10 İçin Geçerlidir... MIUI KERNEL Smurfkernel YUKİ Kernel YUKİ Kernel [2020/04/23]...forum.miuiturkiye.net
Evet hocam bende mi 9 da çok beğenmiştim rom değiştirmek isterzeniz Arrow OS da deneyebilirsiniz hocam Quantic Kernel ile çok beğenilen bir rom 8 9 saatten fazla ekran süresi alanlar var bu 2 romdaTeşekkürler hocam indirip flaşlayacam gerçekten çok iyi gidiyor şarjı bide extra olarak Automate uygulamasını indirip 2g\3g\4g wifi otomatik çevirici indirdim tuş kilidi ve wifide otomatik 2gye alıyor şebekeyi
Evet hocam bende mi 9 da çok beğenmiştim rom değiştirmek isterzeniz Arrow OS da deneyebilirsiniz hocam Quantic Kernel ile çok beğenilen bir rom 8 9 saatten fazla ekran süresi alanlar var bu 2 romda
Şuann için canımı sıkan tek sorunum Samsumg TV'ye ekranı yansıtmamam film izlerken kullandığım özellik arıyorum doğrusu ilerde deyeceğim Arrow romu hocam çok sağolun