Soru 10.4.2 sürümü geri mi çekildi ?

yufusbey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi6
Konular
4
10.4.1 güncellemesini yapıp pişman olanlardanım, geçenlerde 10.4.2 gelmişti ama yine sorunlar devam eder diye yüklememiştim şuanda güncelleme kısmında gözükmüyor. Geri çektilerse nereye gidiyor mi6'nın durumu sanki bilerek düzgün rom vermeyip telefonu öldürüyorlar.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
global kullaniyorum şuan tel bug dolu eu stabil nasıl geçerim dostum çok anlamam root atmaktan link felan varsa verirmisin. Birisi root yaparken imei felan kayboldu demis o yüzden biraz çekiniyorum yardımcı olursan sevinirim.

Eu rom için root şart eğer bilginiz yok ise hiç bulaşmayın ama forumda çokça konu mevcut okuyup adım adım yapabilirsiniz. Ben miui9 9.2.2.0 kullanıyorum miui10 dan memnun kalmadım benim için en iyi stabil sorunsuz rom budur . Bootloader kilidini açıp miflash uygulaması ile bu sürüme de geçebilirsiniz root gerekmez bootloader kildini açmanız yeterli. Forumu inceleyin aradığınız birçok cevap konular halinde mevcut.

Oyla:

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Oyla:

omrdemir75

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ölü değil sadece doğru rom kullanmak lazım . Miui9 dayım 1 seneden fazladır cihazı kullanıyorum gram performans düşüşü yok pil düşüşü yok hala. 7 8 saat ekran süresi alıyorum. Global de sıkıntı çekip güncel rom kullanmak isteyenler eu stabile geçebilirler veya beta.

Miui9 eu rom mu global rom mu? Bende de hiçbir performans sıkıntısı yok ancak batarya kötü durumda, dediğiniz romu denememiş olabilirim, cihazın garantisinin son bir ayı, o yüzden deneyip eğer olumlu sonuç almazsam garantiye göndermeyi, bataryanın değişmesini isteyeceğim.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Arkadaş Mi6 için ölü demek istememiş bence aksine telefon iyi ama ölü hale getirmek için yazılımsal zorluk çıkarıyorlar demek istiyor bence :?

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Eu 10.3.1.0 stabil romdayım son sürüm eu stabil roma geçmeye değermi ? Birde veri kaybı olmadan geçebilmemiz mümkünmü ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sonergul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
11
Merhaba,
VoWIFI'yı nasıl çözdünüz?
En son burdan bi' arkadaş olmuyor demişti?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Miui9 eu rom mu global rom mu? Bende de hiçbir performans sıkıntısı yok ancak batarya kötü durumda, dediğiniz romu denememiş olabilirim, cihazın garantisinin son bir ayı, o yüzden deneyip eğer olumlu sonuç almazsam garantiye göndermeyi, bataryanın değişmesini isteyeceğim.

Cihaz 2 yılı doldurduysa eğer batarya performansı düşmüş olabilir. Eu değil global 9.2.2.0 stock romu .

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Bana gelmedi Redmi Note 7

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi6 formunda olduğunuzu fark etmediniz sanırım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,
VoWIFI'yı nasıl çözdünüz?
En son burdan bi' arkadaş olmuyor demişti?
İlk olarak teleofnunuzdan aşağıdaki numaraları tuşlayın.
*#*#8694343#*#*
*#*#86583#*#*
İkisinden sonra da ekranda carrier check is disabled yazması lazım eğer enabled yazarsa tekrar yazın ve en sonunda teleofnu yeniden başlatın. Daha sonra sim ayaları kısmına gelin orada iki hattınız da görünecek hattın üstüne tıklarsanız orada "wifi aramaları" diye bir seçenek var onu etkin hale getirin. (hatta tuşlama yapmadna da kontrol edebilirsiniz eğer 10.3.10 sürümüne geçtiyseniz otomatik oalrak bunlar tuşlanmış geliyor sadece "wifi aramaları" kısmını aktif etmeniz yeterli oluyor.

*VoLTE için cihazınızın operatör tarafındna desteklenmesi lazım. Türk Telekom bizim telefonları desteklemiyordu sonradan destek verdi mi bilmiyorum. (Bilmiyoru mdmeiştim ama hala vermemiş. )
*Turkcell'in sitesinde hangi telefonlar abaktım ve o da bizim teleofnu desteklemiyor.
* Turk telekom eğer cihazınızı detsekliyorsa bile eğer faturasız hat kullanıyorsanız VoLTE ve VoWifi seçeneklerini sunmuyor. Bunları kullanmak için faturalı olman gerekiyor diye şart koşuyor.
*Bir dip not da konuyu sonradan okuyacak arkadaşlar için. Vodafone kullanıyorsanız çok şanslısınız hattı takın, sim ayarları kısmından wifi aramalrını etkinleştirin bitti :) VoLTE'de VoWifi'de artık aktif. Vodafone ektinleştirmek için mesaj yollamanıza bile gerek kalmıyor. (vodafone de tüm Xiaomileri desteklemiyor. sadece 4 model)
*Özetle şu anda Redmi note7 ile volte destekleyen tek operatör Vodafone olarak görünüyor. Yani kolay yolla hatımı takıyım ve volte etkin olsun diyorsanız vodafone dışında bir seçenek en azındna şimdilik yok gibi duruyor.

Oyla:
Üst Alt