Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de mi 8 lite kullanıcısıyım. Bazı arkadaşlar mobil veri sıkıntısı yaşarken bazı arkadaşlar (mi 8 lite kullananlar) hiç yaşamıyor. Ben de sorun yaşıyorum. İnternet açık yukarı aşağı yönlü oklar varken nete girmiyor. Hücreseli kapatıp açınca kendine geliyor bu neden acaba ? Aylardır var ve bir güncelleme yayınlanmadı bunla ilgili? Acaba cihazın donanımsaş hatası mı çünkü bu sorunu hiç olmayanlar var olanlar var anlamadım. Olanlar geri gönderiyo 9.6.5 mi ne o sürümü yükleyip geri gönderio servis madem öyle olmayanlarda 10.2.2 de neden olmuyo. Çok ciddiyim bu mobil veri sıkıntısı dışında telefonuma bayılıyorum ama bu sıkıntıdan dolayı nefret derecesine geldim. Ne yapabilirim?
ya arkadaşlar bana birisi yardımcı olabilir mi? telefonu ma bu gücelleme geldi ama şarj sıkıntısı yaşamaya başladım bir günden fazla giden şarj çok çabuk bitmeye başladı. ama pile bakıyorum sıkıntı yok görünüyor telefon uçak gibi hızlı bilenlerden yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya arkadaşlar bana birisi yardımcı olabilir mi? telefonu ma bu gücelleme geldi ama şarj sıkıntısı yaşamaya başladım bir günden fazla giden şarj çok çabuk bitmeye başladı. ama pile bakıyorum sıkıntı yok görünüyor telefon uçak gibi hızlı bilenlerden yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler