Tavsiye 10.000 TL Telefon Tavsiye

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hanımın mi max telefonun şarj giriş yeri arızalanınca K60 pro aldım. Ağırlıklı olarak youtube kullanır. Şimdilik fazla ısınma yok.

Tabi eski telefonlarda en boy oranları 16/10 idi ve izleme bakımından kullanıcıya büyük bir konfor sunuyordu.

Bu K60 telefonda ise, ekranın boyu uzun, eni dar... Ekrana alışamaı şimdilik... Bu gidişle ilaveten, bir adet de pad tarzı aygıt satın alacağım sanırım.
Kaç TL ye ve nereden aldınız hocam

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Öyle oyun oynamam günlük işlerimi görsün şarjı güzel gitsin ekranı amoled 120hz kamerası güzel olsun derseniz 5500tl ye Redmi Note 10 pro alıp rahatınıza bakın.

Onun dışında biraz performans olsun göze gelsin derseniz mi 11 ultra(9bin) , mi 12t pro (13 bin falan) ya da mi 11t pro(8bin) bakabilirsiniz.

mumei

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
İsg
Konular
19
Öyle oyun oynamam günlük işlerimi görsün şarjı güzel gitsin ekranı amoled 120hz kamerası güzel olsun derseniz 5500tl ye Redmi Note 10 pro alıp rahatınıza bakın.

Onun dışında biraz performans olsun göze gelsin derseniz mi 11 ultra(9bin) , mi 12t pro (13 bin falan) ya da mi 11t pro(8bin) bakabilirsiniz.
bu fiyatlara nereden alabiliyoruz? bende alacağımda çok merak ettim. eğer satıcı falan yönlendirebilirseniz bana sevinirim.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Neresi hocam peki iyiymiş fiyat bizim burayada 13 e gelir
Rusya / Tataristan / Kazan şehri hocam...

Burası Gürcistan'a göre biraz daha pahalı kalıyor. Batum'da 550 dolar civarında olduğunu öğrendim.

Irak'ın kuzeyinde, Erbil, Süleymaniye şehirlerinde 500 dolar civarında satıldığını öğrendim.

Türkiye'ye de, Irak'tan çantacıların getirdiğini ve el altından satıldığını öğrendim.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Rusya / Tataristan / Kazan şehri hocam...

Burası Gürcistan'a göre biraz daha pahalı kalıyor. Batum'da 550 dolar civarında olduğunu öğrendim.

Irak'ın kuzeyinde, Erbil, Süleymaniye şehirlerinde 500 dolar civarında satıldığını öğrendim.

Türkiye'ye de, Irak'tan çantacıların getirdiğini ve el altından satıldığını öğrendim.
Batumdan alayım ben hocam ozaman ben artvinliyim her sene giderim Artvin'e güzel olur iyi fikir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiyede şuan bir ilan var oda 16000 TL yazmış piyasada olmadığı için fırsatçılar var şuan

Şuan kontrol ettim tr garantili cihazlar gelmiş 22k TL

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Benim tavsiyem

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Batumdan alayım ben hocam ozaman ben artvinliyim her sene giderim Artvin'e güzel olur iyi fikir

Türkiyede şuan bir ilan var oda 16000 TL yazmış piyasada olmadığı için fırsatçılar var şuan

Şuan kontrol ettim tr garantili cihazlar gelmiş 22k TL
Cihaz iyi çalışıyor ve uzun süreli video izlerken fazla ısınmıyor hocam... Hanım ağırlıklı olarak youtube'u kullandığı için, önceki mi max telefonu çok ısınıyordu. Bu cihazda ısı yok. Sırf uzun süreli video izlerken sıkıntı çıkarıp da yeni cihaz ihtiyacı ortaya çıkarmasın diye bu cihazı aldım.

Tabi, video izleme konforu, 16/10 ekranlı mi max'ta olduğu gibi konforlu değil maalesef...

Üst Alt