- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben konuyu açtığım günden beri kullanıyorum ne bir takılma ne de bir sıkıntı yaşadım bütün miui romlarını karşısına alır hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama animasyonları pili zorlayabilir gerektiğinde animasyonları kapat fonksiyonunu kullanabilirsinizHocam valla ben de bugün telefon biraz hantallaşınca rom aramaya başladım. Normalde EU kullanıyorum evet MIUI arayüzü güzel ama bir yerden sonra gerçekten sıkıyor. Şahsen ben sıkıldım artık. AOSP ROM konusunda insanlar iyi geri dönüşlerde bulunuyorlar. Yani bizim cihazlar için Android 10 ne kadar stabil çalışır orası da muamma ama önerebileceğiniz bir rom mudur peki hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benromu deneyen varmıdır ?
Hocam gerekli wipe ları yaptıysanız bir sıkıntı çıkmaz ben kullanıyorum hiçbir hata bulamadımRomu 2 gündür kullanıyorum. Sadece hücresel veri çalışmıyor. Onun dışında harika bir rom. Umarım bir çözümü vardır. Hemen alıştım ve çok güzel geldi.
Arkadaş bir şeyi yanlış yapmış sanırım herkes kendi kursun lütfen ve sonra talimatlarla kursun tek ricamhücresel veriden kastın mobil veri değilmi ? O zaman ne anlamı kalıyor romun güzelliğinin.
Hocam HavocOS hiç önermiyorum hayatımda gördüğüm en sıkıntılı rom serisi ionOS deneyebilirsiniz r5p için aralıksız rom çıkartılıyor ve sıkıntı 0 bu romdaki gibiHücresel veri sorunu bir çok romda var aosp olan. Havoc os 3.2 ve 3.3 de yoktu, ama 3.6 da onda da o sorun çıktı. Yama ile bunu fixleyebilir miyiz ki?
Son düzenleme: