İyimiş sizde gene bende komple tüm ekran parlıyor.Sadece parmak izi sensörü parlıyordu hocam
Sorun dediğim parmak izini hiç okumuyor veya geç okuyor bu sorun varmıO sorunu bu romda çözmüşler hocam. Ben de yüklemeden önce o sorun vardır diye düşünüyordum fakat kullanmaya başlayınca epey bi şaşırdım.
Evet hocam ben de o soruna hitaben yazdım zaten. Parmak izini Miui kadar hızlı okuyor.Sorun dediğim parmak izini hiç okumuyor veya geç okuyor bu sorun varmı
Beta veya Stabil fark eder mi?Mi 8 se için en stabil kararlı ideal rom miroom dur tavsiyem o romdan şaşmayın
Hocam EU romdan başka roma geçerken maalesef "format data" yapmak gerekiyor. IMEI konusunda da hiçbir bilgim yok. TWRP'den full yedek alıp deneyebilirsiniz.xiaomi eu rom 11.0.2.0 stabil romunun üzerine kurulum yapsam olurmu birde cihazım imei kayıtlı bi sıkıntı çıkarmı
Miui severlere özel geliştirmeler halen daha ekleniyor hocam. Telegram kanalında geliştirici bir çok soru soruyor kullanıcılara.(Miui'daki parlaklık kaydırıcı eklensin mi? gibisinden)Güzel rom aosp ama miui arayüzü gibi. R5+ cihazda bunun unofficial rom u vardı güzeldi.