Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
Yalniz Official yayınlandı? Denemiştim ben

cankurtgs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Official P.E çıktı bilginiz olsun.
Hocam tüm Pixel Experience ROMları deneyip en stabil olanı paylaşmaya özen gösteriyorum. Official olanda özellikle Huaxing panellerde hala sıkıntı var ancak konuda paylaştığım ROMda bir haftalık kullanımda henüz sıkıntı yaşamadım.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam tüm Pixel Experience ROMları deneyip en stabil olanı paylaşmaya özen gösteriyorum. Official olanda özellikle Huaxing panellerde hala sıkıntı var ancak konuda paylaştığım ROMda bir haftalık kullanımda henüz sıkıntı yaşamadım.
Huaxin panellere genom Kernel ile sıkıntıları kalkmıştı yanlış mi hatırlıyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam sesi full yapınca hoparlörde cızırtı yapiyo diğer Android 10 romlardada aynı hoparlöre zarar verirmi yada bı çözümü varmı sırf bu yüzden yüklemek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Official P.E çıktı bilginiz olsun.
Officialın Unofficialla farkı nedir hocam

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Romda ses sıkıntısı var hocam nasil düzeltebilirim fazla acinca cizirti yapıyo

cankurtgs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Hocam sesi full yapınca hoparlörde cızırtı yapiyo diğer Android 10 romlardada aynı hoparlöre zarar verirmi yada bı çözümü varmı sırf bu yüzden yüklemek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Officialın Unofficialla farkı nedir hocam
Romda ses sıkıntısı var hocam nasil düzeltebilirim fazla acinca cizirti yapıyo
Hocam bildirim gelmemiş yeni gördüm kusura bakmayın. Offical ROM olursa aynı MIUI deki gibi güncellemeleri alırsınız ve otomatik yüklenir. Unofficial olursa manuel yüklemek zorundasınız. Pixel Experience için henüz stabil çalışan halihazırda Offical ROM yok, kısa süre sonra çıkacağı belirtiliyor. Burada paylaştığım Unofficial ancak sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Ses için de ilerde çıkacak güncellemeleri bekleyebilirsiniz, ben de aynı durumdan şikâyetçiyim açıkçası. İlerde gelecek olan guncellemeleri bekleyin veya Dolby ya da Viper4Android ses modlarında birini yüklemeyi deneyin. Ayarlarınızı iyi yaparsanız, ses kalitenizi bozmadan seviyesini de artırabilirsiniz.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam bildirim gelmemiş yeni gördüm kusura bakmayın. Offical ROM olursa aynı MIUI deki gibi güncellemeleri alırsınız ve otomatik yüklenir. Unofficial olursa manuel yüklemek zorundasınız. Pixel Experience için henüz stabil çalışan halihazırda Offical ROM yok, kısa süre sonra çıkacağı belirtiliyor. Burada paylaştığım Unofficial ancak sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Ses için de ilerde çıkacak güncellemeleri bekleyebilirsiniz, ben de aynı durumdan şikâyetçiyim açıkçası. İlerde gelecek olan guncellemeleri bekleyin veya Dolby ya da Viper4Android ses modlarında birini yüklemeyi deneyin. Ayarlarınızı iyi yaparsanız, ses kalitenizi bozmadan seviyesini de artırabilirsiniz.
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam birçok kişiye yazmıştım Fix varmı diye kimse cevap vermiyordu pixel romunu çok seviyorum ama ses sorunu beni romdan soğuttu hoparlöre zarar veriyo açıkçası viper kurmayı denedim ama çalışmadı başka Android 10 romlar kurdum aynı sorun onlardada var şimdi tekrardan offical olan derpfest romunu indiriyorum sık güncelleme alan bi rom bakıcam bu romdada varsa aynı sorun viper denicem inşAllah yoktur hocam bu arada Pixelle ilgili güncelleme gelirse ekler eklemez indiririm pixel romunu çok seviyorum iyi forumlar hocam

cankurtgs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam birçok kişiye yazmıştım Fix varmı diye kimse cevap vermiyordu pixel romunu çok seviyorum ama ses sorunu beni romdan soğuttu hoparlöre zarar veriyo açıkçası viper kurmayı denedim ama çalışmadı başka Android 10 romlar kurdum aynı sorun onlardada var şimdi tekrardan offical olan derpfest romunu indiriyorum sık güncelleme alan bi rom bakıcam bu romdada varsa aynı sorun viper denicem inşAllah yoktur hocam bu arada Pixelle ilgili güncelleme gelirse ekler eklemez indiririm pixel romunu çok seviyorum iyi forumlar hocam
Viper4Android kurulumunda yapmanız gereken şeyler var özelden ulaşırsanız yardımcı olurum. Dediğiniz gibi ben de seviyorum bu ROMu çünkü sade hızlı ve cidden Android kullandığınız hissini alıyorsunuz. Özelleştirmede bilmem nede gözüm yok benim stabil çalışsın fazlasıyla yeterli. :D Official ROM üzerinde çalışmalar sürüyor geçtiğimiz bu iki günde hareketlilik var geliştiricide. Belki yarın belki yarından da yakın çıkmasını ümit ediyorum ve çıkar çıkmaz da konuyu güncelleyecegim. Hayırlı günler dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt