- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
HayırYüz kilidi var mı?
HayırYüz kilidi var mı?
Geçen ay yayinlanan kaldirilmisti hatalardan dolayi.Yalniz Official yayınlandı? Denemiştim ben
Hocam tüm Pixel Experience ROMları deneyip en stabil olanı paylaşmaya özen gösteriyorum. Official olanda özellikle Huaxing panellerde hala sıkıntı var ancak konuda paylaştığım ROMda bir haftalık kullanımda henüz sıkıntı yaşamadım.Official P.E çıktı bilginiz olsun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Huaxin panellere genom Kernel ile sıkıntıları kalkmıştı yanlış mi hatırlıyorumHocam tüm Pixel Experience ROMları deneyip en stabil olanı paylaşmaya özen gösteriyorum. Official olanda özellikle Huaxing panellerde hala sıkıntı var ancak konuda paylaştığım ROMda bir haftalık kullanımda henüz sıkıntı yaşamadım.
Hocam sesi full yapınca hoparlörde cızırtı yapiyo diğer Android 10 romlardada aynı hoparlöre zarar verirmi yada bı çözümü varmı sırf bu yüzden yüklemek istemiyorumHocam tüm Pixel Experience ROMları deneyip en stabil olanı paylaşmaya özen gösteriyorum. Official olanda özellikle Huaxing panellerde hala sıkıntı var ancak konuda paylaştığım ROMda bir haftalık kullanımda henüz sıkıntı yaşamadım.
Officialın Unofficialla farkı nedir hocamOfficial P.E çıktı bilginiz olsun.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romda ses sıkıntısı var hocam nasil düzeltebilirim fazla acinca cizirti yapıyoHocam tüm Pixel Experience ROMları deneyip en stabil olanı paylaşmaya özen gösteriyorum. Official olanda özellikle Huaxing panellerde hala sıkıntı var ancak konuda paylaştığım ROMda bir haftalık kullanımda henüz sıkıntı yaşamadım.
Hocam sesi full yapınca hoparlörde cızırtı yapiyo diğer Android 10 romlardada aynı hoparlöre zarar verirmi yada bı çözümü varmı sırf bu yüzden yüklemek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Officialın Unofficialla farkı nedir hocam
Hocam bildirim gelmemiş yeni gördüm kusura bakmayın. Offical ROM olursa aynı MIUI deki gibi güncellemeleri alırsınız ve otomatik yüklenir. Unofficial olursa manuel yüklemek zorundasınız. Pixel Experience için henüz stabil çalışan halihazırda Offical ROM yok, kısa süre sonra çıkacağı belirtiliyor. Burada paylaştığım Unofficial ancak sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Ses için de ilerde çıkacak güncellemeleri bekleyebilirsiniz, ben de aynı durumdan şikâyetçiyim açıkçası. İlerde gelecek olan guncellemeleri bekleyin veya Dolby ya da Viper4Android ses modlarında birini yüklemeyi deneyin. Ayarlarınızı iyi yaparsanız, ses kalitenizi bozmadan seviyesini de artırabilirsiniz.Romda ses sıkıntısı var hocam nasil düzeltebilirim fazla acinca cizirti yapıyo
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam birçok kişiye yazmıştım Fix varmı diye kimse cevap vermiyordu pixel romunu çok seviyorum ama ses sorunu beni romdan soğuttu hoparlöre zarar veriyo açıkçası viper kurmayı denedim ama çalışmadı başka Android 10 romlar kurdum aynı sorun onlardada var şimdi tekrardan offical olan derpfest romunu indiriyorum sık güncelleme alan bi rom bakıcam bu romdada varsa aynı sorun viper denicem inşAllah yoktur hocam bu arada Pixelle ilgili güncelleme gelirse ekler eklemez indiririm pixel romunu çok seviyorum iyi forumlar hocamHocam bildirim gelmemiş yeni gördüm kusura bakmayın. Offical ROM olursa aynı MIUI deki gibi güncellemeleri alırsınız ve otomatik yüklenir. Unofficial olursa manuel yüklemek zorundasınız. Pixel Experience için henüz stabil çalışan halihazırda Offical ROM yok, kısa süre sonra çıkacağı belirtiliyor. Burada paylaştığım Unofficial ancak sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Ses için de ilerde çıkacak güncellemeleri bekleyebilirsiniz, ben de aynı durumdan şikâyetçiyim açıkçası. İlerde gelecek olan guncellemeleri bekleyin veya Dolby ya da Viper4Android ses modlarında birini yüklemeyi deneyin. Ayarlarınızı iyi yaparsanız, ses kalitenizi bozmadan seviyesini de artırabilirsiniz.
Viper4Android kurulumunda yapmanız gereken şeyler var özelden ulaşırsanız yardımcı olurum. Dediğiniz gibi ben de seviyorum bu ROMu çünkü sade hızlı ve cidden Android kullandığınız hissini alıyorsunuz. Özelleştirmede bilmem nede gözüm yok benim stabil çalışsın fazlasıyla yeterli. Official ROM üzerinde çalışmalar sürüyor geçtiğimiz bu iki günde hareketlilik var geliştiricide. Belki yarın belki yarından da yakın çıkmasını ümit ediyorum ve çıkar çıkmaz da konuyu güncelleyecegim. Hayırlı günler dilerimCevaplarınız için teşekkür ederim hocam birçok kişiye yazmıştım Fix varmı diye kimse cevap vermiyordu pixel romunu çok seviyorum ama ses sorunu beni romdan soğuttu hoparlöre zarar veriyo açıkçası viper kurmayı denedim ama çalışmadı başka Android 10 romlar kurdum aynı sorun onlardada var şimdi tekrardan offical olan derpfest romunu indiriyorum sık güncelleme alan bi rom bakıcam bu romdada varsa aynı sorun viper denicem inşAllah yoktur hocam bu arada Pixelle ilgili güncelleme gelirse ekler eklemez indiririm pixel romunu çok seviyorum iyi forumlar hocam