GömülüPixel de gapps gömülü mü geliyordu hocalarım yoksa bizim mi kurmamız gerek
Teşekkürler hocam msm denedim bir de buna bakayımGömülü
Eu roma güncelleme gelmeyince ben de buna (Pixel Ex Plus) geçtim.1-2 gündür kullanıyorum.İlk 100 den 5 e 10Teşekkürler hocam msm denedim bir de buna bakayım
Hocam sizin cihaz yine mi 9tEu roma güncelleme gelmeyince ben de buna geçtim.1-2 gündür kullanıyorum.İlk 100 den 5 e 10
saat 21 dk ekran süresi verdi.Sevdim bu romu.
Hocam bence bu rom sade olduğundan pil performansı artacaktır.Ben beğendim şahsen sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum.Hocam sizin cihaz yine mi 9t
note 8 kullanıyorum eu da sürünüyor
Şimdi kurulumu yaptım hocam yedekleri kuruyorumHocam bence bu rom sade olduğundan pil performansı artacaktır.Ben beğendim şahsen sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum.
Hocam msm nin android 11 olanını mı denediniz? Nasıl günlük kullanım için uygun mudur? Bu ingilizce olayını bende sevmiyorum sanki çakma bi cihaz kullanıyormuş hissi veriyor yarı ingilizce yarı Türkçe. Yeni android 11 sürümünde dil dosyaları geçerli oluyor mu bilmiyorum fakat şuan ayarlar üzerinde çevirme yapıyorum. Eğer android 11 stabilse ve bu dil dosyaları uyarsa geçmeyi düşünüyorumŞimdi kurulumu yaptım hocam yedekleri kuruyorum
Saf androidi pürüzsüzlüğü akıcılığı özlemişim demin msm kurdum Allahım tamam özellik çok falan ama nerden ne çıkacağı belli olmuyor hemen her yeri ingilizce
Ben kurcaladığımda ne olduğunu bilemeyeceksem özelliğin ne anlamı var ki anlamıyorum doğrusu
Şuanlık Pixelde her şey iyi gibi kullandıkça görüşlerimi yazarım
Evet android 11 denedim magisk flaşladım bootlop da kaldıHocam msm nin android 11 olanını mı denediniz? Nasıl günlük kullanım için uygun mudur? Bu ingilizce olayını bende sevmiyorum sanki çakma bi cihaz kullanıyormuş hissi veriyor yarı ingilizce yarı Türkçe. Yeni android 11 sürümünde dil dosyaları geçerli oluyor mu bilmiyorum fakat şuan ayarlar üzerinde çevirme yapıyorum. Eğer android 11 stabilse ve bu dil dosyaları uyarsa geçmeyi düşünüyorum
hocam tamda pixel plustan mi room a geçtim yeni sürümde farklılık neler var miui kamera mı geldiValla hocam sonradan eklendi ama hangi sürümde eklendi bilmiyorum