Telefon hala fastbootta. Telefonda "usb transferring" yazıyor. Kabloyu çekip açsam mı acaba?Telefon açıldıysa sorun yoktur. Eğer Clean All and Lock seçili değilse sadece Clean All seçiliyse cihaza flashlama işlemi bittikten sonra usb bağlantısı gidip geldiğinde bu tarz buglar olabiliyormuş programda.
sorun hala çözülmedi mi?Bir saattir global stock rom yükleniyor bu normal mi? aşağıda görüntü mevcut.
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
Mutlaka siyah ekranda kalır,ama ya fastboot girebilir,ancak girmeyebilir de.Biraz şansa bağlı.Şuan kendisi burada olsa yardım edeceğim kendisineYapmayın hocam telefonda hala öyle bir şey yazıyorsa biraz daha beklemenizde yarar var. Düzelmezse aksi halde ROM atarken iptal edersek ne olacağını bilen bir arkadaş beklememiz gerekicek.
Hocam bu cihaz için xiaomitool a ben güvenemiyorum,yöntem olarak çünkü Snapdragon'a dayanıyor.Boşuna bu cihaz için bir tool hazırlamadım hocam benAlternatif olarak aşağıdaki konuya da göz atabilirsiniz.
Rehber - BootLoader (BL) kapatmadan CMD Komutu ile Orijinal Rom Yükleme (Video)
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...forum.miuiturkiye.net
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net