Yardım 1 Karış mesafeden ekranımı H+Pro bile koruyamadı. (Mi6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi6
Konular
3
1 karıştan betona düştü ekranda da nillkinin en pahalı ekran koruyucularından h+pro vardı
1 karış mesafede ne yapıyordun diye sorabilirsiniz. sabah uyandığım gibi telefonumu elime aldım tuvalette (alaturka) afedersiniz s.çma pozisyonunda mesajları karıştırıyordum birden uyku sersemi telefonu tutamadım o arada yüz üstü yere yapıştı. ama öyle bi düşme görmedim çok güzel düştü şaheser gibi.
çatlaklar bile desen gibi :D
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

yardım istediğim konu ise ben bu ekranın orjinalini nerden bulabilirim
bazı telefoncular parmak izi çalışmayan 350 tl, orjinal ekran 550 tl diyorda iphone değil ki bu arkadaş 550 tl ekrana vereyim.
o kadar verecek olsam iphone alırdım zaten.
aliexpresde bunu bulabildim.

yorumlara biraz baktım bazılar parmak izi okuyucu falan birşey demiş ama çoğu 5 yıldız vermiş.

bana parmak izi çalışan ekran önerebilir misiniz? veya insancıl bi fiyata istanbulda yapan yer varmıdır?

ekranı orjinal bulmam mümkün mü acaba? direkt xiaomi aliexpresden vs.. bulabilir miyim?

hepinize şimdiden teşekkür ederim

mfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi6
Konular
3
geçmiş olsun hocam xiaomi teknik servis var orijinal ekran takıyorlar sanırsam bi bak derim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nersen ulaşabilirim
[doublepost=1513702593,1513702494][/doublepost]
Tam köşesi çarptıysa ekran koruyucunun hiçbir önemi yok hocam. Geçmiş olsun. Bu yüzden kılıf ekran koruyucudan her zaman daha önemlidir. Gerekirse ekran koruyucu takmayın kılıf kullanın.
içinden çıkan orjinal silikon kılıfla kullandım hep. köşesinin çarpma ihtimali yok

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
nersen ulaşabilirim
[doublepost=1513702593,1513702494][/doublepost]
içinden çıkan orjinal silikon kılıfla kullandım hep. köşesinin çarpma ihtimali yok
Xiaomiteknikservis.com olması lazım hocam Google dan aratabilirsiniz. WhatsApp destek hattı da var diye hatırlıyorum.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam xiaomiteknikservisi etiketledim ya.bi önceki yorumunda.yorumları okumuyormusun???üstüne tıkla iletişime geç diye

Oyla:

mfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi6
Konular
3
Hocam xiaomiteknikservisi etiketledim ya.bi önceki yorumunda.yorumları okumuyormusun???üstüne tıkla iletişime geç diye
yorumunu sonradan gördüm alttan başladım okumaya. bu atar niye. canın mı sıkkın?

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
yorumunu sonradan gördüm alttan başladım okumaya. bu atar niye. canın mı sıkkın?
Aynı şeyi iki kez yazmak hoşuma gitmiyor hocam.bi sıkıntın var ve çözüm arıyorsun ama gözünün önündeki çözüm yolunu göremiyorsun.altı üstü 15 yorum yazılmış,görmemek baya zor yani

Oyla:

kircali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yaşar
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
2
1 karıştan betona düştü ekranda da nillkinin en pahalı ekran koruyucularından h+pro vardı
1 karış mesafede ne yapıyordun diye sorabilirsiniz. sabah uyandığım gibi telefonumu elime aldım tuvalette (alaturka) afedersiniz s.çma pozisyonunda mesajları karıştırıyordum birden uyku sersemi telefonu tutamadım o arada yüz üstü yere yapıştı. ama öyle bi düşme görmedim çok güzel düştü şaheser gibi.
çatlaklar bile desen gibi :D

yardım istediğim konu ise ben bu ekranın orjinalini nerden bulabilirim
bazı telefoncular parmak izi çalışmayan 350 tl, orjinal ekran 550 tl diyorda iphone değil ki bu arkadaş 550 tl ekrana vereyim.
o kadar verecek olsam iphone alırdım zaten.
aliexpresde bunu bulabildim.

yorumlara biraz baktım bazılar parmak izi okuyucu falan birşey demiş ama çoğu 5 yıldız vermiş.

bana parmak izi çalışan ekran önerebilir misiniz? veya insancıl bi fiyata istanbulda yapan yer varmıdır?

ekranı orjinal bulmam mümkün mü acaba? direkt xiaomi aliexpresden vs.. bulabilir miyim?

hepinize şimdiden teşekkür ederim

orjinal ekran bulman imkansız gibi yetkili servis hariç kalite her zaman paradır akıllı telefonların en önemli parçası ekranıdır bundan sonra pek hayrını göremezsin yenisine sağlık

Oyla:

mfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi6
Konular
3
Aynı şeyi iki kez yazmak hoşuma gitmiyor hocam.bi sıkıntın var ve çözüm arıyorsun ama gözünün önündeki çözüm yolunu göremiyorsun.altı üstü 15 yorum yazılmış,görmemek baya zor yani
sanada yardımınada tüküreyim.
görmedik kardeşim. ne agresiflik bu. böyle yardım ediyosan hiç etme.
[doublepost=1513711993,1513711909][/doublepost]
orjinal ekran bulman imkansız gibi yetkili servis hariç kalite her zaman paradır akıllı telefonların en önemli parçası ekranıdır bundan sonra pek hayrını göremezsin yenisine sağlık
xiaomiteknikservis nickli üye orjinal taktığını söylüyo ama bana hiç inandırıcı gelmedi. dediğin gibi yapıcam kırık haliyle kullanıp yeni telefona geçerim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
[doublepost=1513711993,1513711909][/doublepost]
xiaomiteknikservis nickli üye orjinal taktığını söylüyo ama bana hiç inandırıcı gelmedi. dediğin gibi yapıcam kırık haliyle kullanıp yeni telefona geçerim
Adabını bozma canımı sıkma!!!!görmedim kusura bakma diyeceğine tüküreyim falan diyorsun!!!!görmemen benim problemimmiş gibi!!!görmen için gökyüzüne ismini mi yazayım servisin!hayret bişey ya

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
İnsanlar burda size yardım etmek için uğraşıyorlar lütfen biraz kibar olun hocam . Özgür hocam ciddi bir tepki varmemiş normal bir tepki takılmadığını sanarak size 2. Bir nesaj atmış " yazdım ya okumuyormusunuz ???" diye soru işareti yerine ünlem koymamış , siz daha iyi bilirsiniz bu noktalama özelliklerini

Oyla:

Neo_1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel
Cihazım
S6
Konular
0
İnsanlara iyilik yapmaya da gelmiyor ellam

NX549J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt