Çözüldü 1 günlük telefon güncelleme yapmıyor ?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Forumda bu model ile ilgili bir çok konu var ve genel olarak bağlantı ve veri kopması ile ilgili, telefonu iade edebiliyorsan etmeni ya da aldığın yere götürerek durumu anlatmanı tavsiye ederim...

Rom root işlerinden anlamıyorsanız da Xiaomi'ye para verip üzerine sinir stres sahibi olmayın.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Forumda bu model ile ilgili bir çok konu var ve genel olarak bağlantı ve veri kopması ile ilgili, telefonu iade edebiliyorsan etmeni ya da aldığın yere götürerek durumu anlatmanı tavsiye ederim...

Rom root işlerinden anlamıyorsanız da Xiaomi'ye para verip üzerine sinir stres sahibi olmayın.
Yanlış bi düşünce cevremde Xiaomi kullanıp rom rot işlerinden zerre anlamayanlar cihazdan cok memnunlar sonuçta rom root işleri Xiaomi ye özgü değil. Arkadaş güncellemesini yaptıktan sonra mecera aramadıkca sorun yaşamayacaktır. Basit bi sorun net ile alakalı bi sorun die düşünüyorum bende bi ay önce defalarca indirmeyi denediğim güncelleme hata veriyordu başka bi net ile indirince oldu.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Yanlış bi düşünce cevremde Xiaomi kullanıp rom rot işlerinden zerre anlamayanlar cihazdan cok memnunlar sonuçta rom root işleri Xiaomi ye özgü değil. Arkadaş güncellemesini yaptıktan sonra mecera aramadıkca sorun yaşamayacaktır. Basit bi sorun net ile alakalı bi sorun die düşünüyorum bende bi ay önce defalarca indirmeyi denediğim güncelleme hata veriyordu başka bi net ile indirince oldu.

Yardım - Mi 8 Lite Kilitlendi Acılmıyor

Yardım - Mi8 lite roamingde kendi kendine kapanıp açılma ve temayı resetleme sorunu

Soru - Batarya

Yardım - Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Çözüldü - Pil kullanımı %50 ???

Yardım - Şebeke sorunuyla ilgili

Yardım - Mi 8 lite Bağlantı sorunu

Uygulama - Mi 8 lite wifi sorunu wifi kopmaları

Soru - Mi8 Lite Şebeke Problemleri

Yardım - Mi8 lite Mide bulandıran şebeke problemi

İpucu - Mi 8 Lite Şebeke Sorunu

Keşke, düşüncelerim yanlış olsaydı da, forumda bu kadar sorun yumağı konu açılmamış olsaydı... ;)

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
, clap~~clap~~Maşallah hocam nazar değmesin
Bari Xiaomi demeyin hocam mi 8 dyin. Belki mi 8 için demişsinizdir ama en sonda xiaomiye para verip sinir sitres sahibi olmayın diyince Xiaomi ye ayıp oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bari Xiaomi demeyin hocam mi 8 dyin. Belki mi 8 için demişsinizdir ama en sonda xiaomiye para verip sinir sitres sahibi olmayın diyince Xiaomi ye ayıp oldu.
Mi 8 konusunda aynı düşüncedeyim mi 8 çıktığında elime aldığım anda yaramaz bi cihaz olduğu hissi verdi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 8 konusunda aynı düşüncedeyim mi 8 çıktığında elime aldığım anda yaramaz bi cihaz olduğu hissi verdi

Xiaomi markası veya şirketi bana bütçeme uygun telefon sunuyor ve kullanıyorum, doğru yaptıkları şeylere (uygun fiyata telefon satmak, arayüzünün hoşuma gitmesi gibi) her zaman doğru derim, yanlış olanlarına da; (yazılımının kötü olması, güncellemelerinin stabil olmaması, stabil kullanım için detaylı android bilgisine sahip olunması gibi) yanlış derim... ;)

Xiaomi, çok telefon satıp, para kazandığında bana pay vermiyor, zarar ettiğinde de, benden para talep etmiyor... :)

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Nasıl bir hata yapmış olabilirim ki. Sonuçta ilk defa güncelleme vs yapmıyorum. Teknik servisi aradım kendilerine yönlendirmeli söylediler. Eve geldim telefonu kurdum yazılım güncellemesini başlattım bu kadar yani. Nasıl bir kullanıcı hatası olabilir orasını pek fazla anlayamadim

Hocam sunucu hatası olur wifi kötüdür olur vs vs boşuna servise vermeyin böyle basit şeyler için fabrika ayarlarına alıp yeniden deneyin

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Bence telefonu iade edin hazır çok az zaman geçmiş, telefon almadan önce de model araştırması yapın bence hocam :)

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
Arkadaşlar merhaba dün akşam akasya mi Store'dan mi 8 liste aldım eve geldim kurulumunu yaparken halihazırda şarjı %42 di telefonu Kurana kadar 25 lere indi bu normal midir ?
2. Sorunum telefonda yazılım güncellemesi var güncellemeyi indiriyor %91e gelince birşeyler ters gitti lütfen tekrar deneyin yazıyor kaç kere denedim sürekli aynı hata.
3. Sorunum olay Store'dan uygulama indiriyorum fakat pubg Mobile indirmeye kalkarken belirli bir yuzdeden sonra şu anda indirilmiştir tekrar deneyiniz hatası alitorum.
Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?
İyi akşamlar isterseniz manuel güncelleme yapabilirsiniz vermiş olduğum adresten uygun olanı telefona indirdikten sonra yazılım güncellemeye gelerek sağ üstteki menüden paket seç diyip güncelleme yapabilirsiniz eğer paket seç çıkmaz ise güncelleme ekranına 10 kere tıklama dan sonra aktif olur bilginize

Frazen62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baran
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Hocam sunucu hatası olur wifi kötüdür olur vs vs boşuna servise vermeyin böyle basit şeyler için fabrika ayarlarına alıp yeniden deneyin
Evet şirketin internetinde denedim ortalama 5 dakikada telefon kendini güncelledi. Sorun evimdeki internetten kaynaklanıyormuş.

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Can sıkmaya gerek yokmuş yani :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi