Sohbet 1.000,00 TL'ye kadar telefon tavsiyeniz.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
Arkadaşlar merhaba,

Xioami ile bu yola çıkışımız 2 yıl öncesine dayanıyor. Eşime Redmi Note 2, kendime Redmi 3 alarak xiaomi ailesine dahil olduk.

Redmi3 için ne desem az, taş gibi telefon, bugüne kadar en ufak sorun çıkarmadı. O zaten konumuz dışı.

Lakin Redmi Note 2 (kısaca RN2) aldığım günden beri, benim püsküllü belam oldu. Batarya azalınca kapanmalar, çok kısa ekran süreleri v.s. derken nohon batarya alışımda durumu değiştirmedi. 2 Yıldır telefon onlarca farklı rom denememe, yayınlanan fixleri yüklememe rağmen bir türlü kapanma sorununu aşamadı. Ve artık son zamanlarda neredeyse her gün en az bir kere (bazen günlerce kapanmadığı da olmuyor değil) hayata küsüp, içine kapanıyor telefonumuz.

Akşam eve vardığımda hanım başlıyor "Şaomimidir ne zıkkımdır, doladın başıma kimsenin bilmediği telefonu, al yine kapandı" demeye. Tamam hanım az daha idare et alacağım sana güzel bir telefon diyorum ama "Bir daha bana böyle ne olduğu belli olmayan telefonlarla gelme" diyor.

Hasılı kelam RN2 yerine, Kalitesi ve sorunsuzluğuyla hanımın yüzünü güldürecek, fiyatıyla benim cebimi güldürecek bir telefon önerisi istiyorum.

Ek: Bütçe 1.000,00 TL civarları, biraz altı, biraz üstü sorun olmaz.

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Xiaomi telefonmu almayı düşünüyorsunuz tekrar yoksa Xiaomi'nin dışında herhangi bir markamı?

ilgazcirasi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilgazcirasi
Cihazım
Xiaomi mi 4
Konular
38
redmi Note 4x 16 gb 900 TL
Huawei p9 lite 2017 1150 TL
Redmi note 4x 32 gb 1000 TL

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi telefonmu almayı düşünüyorsunuz tekrar yoksa Xiaomi'nin dışında herhangi bir markamı?

Xiaomi'de olur. Ama daha bilinen bir markayı tercih ederim öncelikle, hanım dırdırı nedir çekmeyen bilmez.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Xiaomi'de olur. Ama daha bilinen bir markayı tercih ederim öncelikle, hanım dırdırı nedir çekmeyen bilmez.

Hocam keşke Kendi cihaznızı eşinize verip kendinize yeni cihaz alsaydınız. Xiaomi markasını kötü bilmezdi en azından. Bence P9 Lite güzel görünüyor bu fiyata; Xiaomi haricinde cihaz alacaksanız.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Üstadım Hanım deyince, akan sular durur...bence Hanımınıza iPhone X yakışır8=)wasntme~~

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Xiaomi düşünürseniz 300 TL daha koyup Mı5s var Xiaomi'ye sıcak bakmıyorsanız 16 GB hafıza yeterli olursa (Sd kartla hafıza arttırılabilir) yeni model Samsung glaxy j7 prime.

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Kuruş belirtmeniz iyi olmuş hocam angel~~ Xiaomi kullanan insanın rom atma, rootlama gibi işlere yatkınlığı olması gerekiyor. O yüzden eşe dosta gider cihazlar değiller malesef. Ha ben kullanıcı olarak seviyor muyum ? Seviyorum fakat dikenine rağmen seviyorum. Nokia 3 veya 5e bir bakmanızı öneririm.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lopus

Mi5s'i baldıza aldırdım, o da memnun değil. Arada reset atıyor diyor. (Hiç üstüne gitmiyorum, öyle kullanıyor.)

buraoca2

Teklif ettim ama hipermetrop olduğu için 5.5" ten aşağısını kullanamam artık diyor.

Skorpi

Arabayı değiştiririm hocam o parayla. :)

kralcibildak

Hiç aklımda yoktu, şimdi baktım ama üst-alt kenarlık fazla gibi, kaba duruyor, bilemedim.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
MÜŞAVİR hocam sende cimrilik yapma üstüne 1000 tl daha koy al bi mi6 yada nubia z17 :) :)hem bu xiaomi üstündeki yanlış düşünce ve kara bulutlar kalkar :)hatta nubia z17s al bana sorarsan önde ve arkada çift kamera ve selfie çekerken bile bokeh efekti var ben kızkardeşime iki ay önce sefa hocamdan z17 aldım.tasarımı kalitesi ve özellikle fotoğraf olayı harika.işyerindeki arkadaşları kardeşimin teline öyle hayranlarmış ki,foto çektirmek isteyenler direk kardeşimin yanına gidip fotoyu onun telle çektiriyorlarmış ki bankada çalışıyor ve her çalışanda iphone-samsun s6 s7 falan var yani

Üst Alt