Yardım (1.0.9.20) Mi Band 4 Brick (Önemli, Çözüm Yok)

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Peki şuan Mi Band çöp mu oldu ?

Hocam önce cihazın şarşı ın komple biymesini bekleyin. Daha sonra şarj edip mi fitden yeni bileklik ekleme butonuna basın yeniden eşleştirmeyi deneyin. Mi fit bilekliği görecek ve otomatik olarak yazılımını güncelleyecektir..

iriven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
A30
Konular
1
Hocam önce cihazın şarşı ın komple biymesini bekleyin. Daha sonra şarj edip mi fitden yeni bileklik ekleme butonuna basın yeniden eşleştirmeyi deneyin. Mi fit bilekliği görecek ve otomatik olarak yazılımını güncelleyecektir..

Ekran felan çıkmıyor hocam bunun şarjı zaten 20 günde bitiyor 99 şarjı bu arada. Nasıl bitecek ki?

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Ekran felan çıkmıyor hocam bunun şarjı zaten 20 günde bitiyor 99 şarjı bu arada. Nasıl bitecek ki?

Hocam başka çare yok malesef. Bitmesini bekleyeceksiniz aksi halde mi fit cihazı tanımayacaktır

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Hocam bende yükledim o güncellemeyi notifyden. Sonra bileklik kendi kendine açılıp kapanmaya başladı açılınca hemen donuyor ama kapanması yaklaşık 3sn sürüyordu. Mi fiti açtım biraz bekleyince bağlandı zaten bağlanır bağlanmaz bileklikte güncellemeyi başlattı başladıktan sonra sorun düzeldi birdahada asla beta yüklemeyi düşünmüyorum bu brick riskinden sonra

iriven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
A30
Konular
1
1 haftanın sonunda artık Garantiye vermeyi düşünüyorum. Ancak bir sorum var Mı Store götürsek alırlarmı acaba ? Birde Xiaomi Türkiye garantili değil Huami (Sanal İletişim) garanti ürün. Parayla yaptırmak istiyorum. Alırlar mı? Birde Vadi İstanbul'dan mi veriyoruz? Vadi İstanbul bana çok yakın.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.249
1 haftanın sonunda artık Garantiye vermeyi düşünüyorum. Ancak bir sorum var Mı Store götürsek alırlarmı acaba ? Birde Xiaomi Türkiye garantili değil Huami (Sanal İletişim) garanti ürün. Parayla yaptırmak istiyorum. Alırlar mı? Birde Vadi İstanbul'dan mi veriyoruz? Vadi İstanbul bana çok yakın.
Siz ithalatçı garantili almışsınız aldığınız yere göndermeniz lazım mi store almaz

iriven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
A30
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz ithalatçı garantili almışsınız aldığınız yere göndermeniz lazım mi store almaz

Sanal İletişim garantili ürünüm nereye göndermem gerekiyor bilmiyorum n11 den almıştım soru sordum mağazaya yanıt bekliyorum. Keşke Türkiye garantili alsaydın.

Son düzenleme:

iriven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
A30
Konular
1
Şarj %78 beklemeye devam.

ghostt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asım
Cihazım
mi5
Konular
0
Bende de aynı sorun oldu hallettim
Nasıl yaptığımı söyleyeyim öncelikle resmi mi fit yüklü olsun eşleştirme yaparken bileklik eşleşti diyor ama ileri gitmiyor burada bize lazım olan süre 3 saniye bunun için notifyden başka yazılımı yüklüyeceğiz bunuda arka planda hazır tutacağız mi fit de nasıl bileklik te eşleştir onayını verdikten hemen sonra notifyden hemen güncelleme butonuna basıyoruz işlem bu kadar

iriven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
A30
Konular
1
Bende de aynı sorun oldu hallettim
Nasıl yaptığımı söyleyeyim öncelikle resmi mi fit yüklü olsun eşleştirme yaparken bileklik eşleşti diyor ama ileri gitmiyor burada bize lazım olan süre 3 saniye bunun için notifyden başka yazılımı yüklüyeceğiz bunuda arka planda hazır tutacağız mi fit de nasıl bileklik te eşleştir onayını verdikten hemen sonra notifyden hemen güncelleme butonuna basıyoruz işlem bu kadar

Deneyeceğim akşama doğru 1-2 tane resim ekleyip detaylı bir şekilde anlatır mısınız?

Eşleştirme ekranında bileklige onayla ekranı gelince mi hiçbir şey ellemeden güncellemeyi mi başlatacağız?

Üst Alt