Bi kars kadar üşümeyiz bu zamanlarda buralarda ama bi titritmiyor değil, ama sıcağı hakikaten iğrenç, izmirde piştik burayı düşünemiyorumTam havasında gidiyorsunuz hocam, yaz mevsimine denk geleydi off umutizgi
Oh kıbrıs güzeldir hocam görüşürüz.Usta birliği kıbrıs girne. 115 gün sonra görüşürüz tekrar inşallah
Diyarbakır rahat yer ya, bizim arkadaş muhabere er olarak gitti fazla rahatmış adam Sağ salim bitse de işimize gücümüze dönsek sivil hayatı çok özledim. Kıbrısta gurbette askerlik yapıyoruz ellamGeçen sene İzmir / Narlıdere'ye arkadaşımı acemi birliğine teslim etmek için gitmiştim. Usta birliği daha sonrasında Diyarbakır çıkmıştı. Size Kıbrıs denk gelmiş. Hayırlı tezkereler hocam.
Diyarbakır'da gittiği yer güvenlik amacıyla sivil takınılan bir yermiş. Kendisinin sakal traşı olduğunu ve üniformalı halini hatırlamıyorum bile. Hatta nizamiyede kule nöbetçileri asker değil özel güvenlikti. Umarım sağ salim dönersiniz.Diyarbakır rahat yer ya, bizim arkadaş muharebe er olarak gitti fazla rahatmış adam Sağ salim bitse de işimize gücümüze dönsek sivil hayatı çok özledim. Kıbrısta gurbette askerlik yapıyoruz ellam
İnşallah şu askerlik uzayacak muhabbeti vurmadan bitse de gitsekDiyarbakır'da gittiği yer güvenlik amacıyla sivil takınılan bir yermiş. Kendisinin sakal traşı olduğunu ve üniformalı halini hatırlamıyorum bile. Hatta nizamiyede kule nöbetçileri asker değil özel güvenlikti. Umarım sağ salim dönersiniz.