- Adım
- ibo
- Cihazım
- RN10PRO
- Konular
- 26
35dk yerine 60 dk da şarj ederim diyorsan sorun değil. Sadece 67w 760tlüşenmeyip gidersem söyliyeceğim sag olun
35dk yerine 60 dk da şarj ederim diyorsan sorun değil. Sadece 67w 760tlüşenmeyip gidersem söyliyeceğim sag olun
hocam sıkıntı değil diyorum ya yarı fiyatına aldım pek sıkıntı değil.Ki keza farklı bi adaptör kullanıyorum sıkıntı yok o yüzden sağ ol yardımların için35dk yerine 60 dk da şarj ederim diyorsan sorun değil. Sadece 67w 760tl
Sıkıntı yok ise niye burada sordunuz konu açtınız. Koçara hocam konuyu kapatabilirsinhocam sıkıntı değil diyorum ya yarı fiyatına aldım pek sıkıntı değil.Ki keza farklı bi adaptör kullanıyorum sıkıntı yok o yüzden sağ ol yardımların için
Ben orada adaptör çıkmadı işte ne yapmam lazım nasıl bi dolandırıcılık v.s yazmamışım,görüldüğü üzere bir sıkıntı çıkar mı yazmışım ki arkadaşlar bir problem olmicağını söylediler.Cevapları ve konuyu düzgün okuyun lütfen hocam.Keza böyle saçma cevaplara gerek kalmasınSıkıntı yok ise niye burada sordunuz konu açtınız. Koçara hocam konuyu kapatabilirsin
Ben orada adaptör çıkmadı işte ne yapmam lazım nasıl bi dolandırıcılık v.s yazmamışım,görüldüğü üzere bir sıkıntı çıkar mı yazmışım ki arkadaşlar bir problem olmicağını söylediler.Cevapları ve konuyu düzgün okuyun lütfen hocam.Keza böyle saçma cevaplara gerek kalmasın
Elimin altında internet varken neden telefoncuya gideyim dostum benim.Bu bir forum istediğim sorar istediğim konuyu açarım.Kurallara aykırı hiç bir şey yapmamışım ve merak ettiğim bi soruyu sormuşum orada sıkıntı yok dememin sebebi daha önceki arkadaşların problem olmaz demesi.Ben konuyu düzgün okudum zaten arkadaşlar da demiş ki kutudan 67 watt şarj aleti çıkması gerektiğini söylemişler sizde zaten cihazı uygun fiyata aldım gidip uğraşmam demişsiniz bende konu kapanabilir sıkıntı yok ise burda niye sordunuz diye sormuşum başka telefoncuya sorsanız oda söylerdi demek istediğim.