Soru 0 Note 11 Pro 33W Şarj Cihazı Çıktı

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Mediamarktan gidip aldım ve içinden 67 W yerine 33 W lık adaptör çıktı herhangi bir sorun teşkil eder mi sormak istedim.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Herhangi bir sorun teşkil etmez sonuç olarak orjinal tek fark şarj etmesi diğerine göre bir tık uzun olur :D

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Mediamarktan gidip aldım ve içinden 67 W yerine 33 W lık adaptör çıktı herhangi bir sorun teşkil eder mi sormak istedim.
Hocam bir sorun olmaz fakat aldığınız yere götürüp durumu söyleyin size 67w adaptörü vermek zorundalar para veriyorsunuz sonuçta.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir sorun olmaz fakat aldığınız yere götürüp durumu söyleyin size 67w adaptörü vermek zorundalar para veriyorsunuz sonuçta.
Mediamarkt`tan almıştım gidip sorayım ben modelde fark olur diye heyecanlanmıştım malum MediaTek var :D

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Mediamarkt`tan almıştım gidip sorayım ben modelde fark olur diye heyecanlanmıştım malum MediaTek var :D
Redmi Note 11 pro da kutudan 67w şarj aleti çıkması lazım. Global de de öyle çîn de de öyle . Sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diyin. 67w şarj aleti vermek zorundalar. Teşhir ürünü falan mıydı. Sıfır kutulu üründe imkansız 33w. Redmi Note 11s falan ise bilemem. Modeli doğru yazdınız mı

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Redmi Note 11 pro da kutudan 67w şarj aleti çıkması lazım. Global de de öyle çîn de de öyle . Sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diyin. 67w şarj aleti vermek zorundalar. Teşhir ürünü falan mıydı. Sıfır kutulu üründe imkansız 33w. Redmi Note 11s falan ise bilemem. Modeli doğru yazdınız mı
teşhir ürünü bu arada evet onu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.Ve evet note 11 pro.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
teşhir ürünü bu arada evet onu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.Ve evet note 11 pro.
Kutudaki 67w I çıkarıp uyanıklar 33w vermiş. Teşhir bile olsa 67w verilmeli. Gidip söyleyin tüketici hakem heyetine şikayet ederim diye. Ve şikayetvar a da yazın.

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Kutudaki 67w I çıkarıp uyanıklar 33w vermiş. Teşhir bile olsa 67w verilmeli. Gidip söyleyin tüketici hakem heyetine şikayet ederim diye. Ve şikayetvar a da yazın.
Ürünün kozmetiği bataryası vs sıkıntı yok ekranı falan her şeyi on numara,kullanıyorum.Sırf 67w için gitmeye üşendim açıkçası zaten yarı fiyatına aldım telefonu o yüzden takılmıyorum ki keza kendim farklı bir adaptör kullanıyorum 2 tip c ve 1 tip a usb soketli o yüzden uğraşmak istemiyorum.Teşekkür ederim yardımlarınız için .

Üst Alt