- Adım
- Mahmut
- Cihazım
- Note 11 Pro
- Konular
- 12
Mediamarktan gidip aldım ve içinden 67 W yerine 33 W lık adaptör çıktı herhangi bir sorun teşkil eder mi sormak istedim.
Hocam bir sorun olmaz fakat aldığınız yere götürüp durumu söyleyin size 67w adaptörü vermek zorundalar para veriyorsunuz sonuçta.Mediamarktan gidip aldım ve içinden 67 W yerine 33 W lık adaptör çıktı herhangi bir sorun teşkil eder mi sormak istedim.
Mediamarkt`tan almıştım gidip sorayım ben modelde fark olur diye heyecanlanmıştım malum MediaTek varHocam bir sorun olmaz fakat aldığınız yere götürüp durumu söyleyin size 67w adaptörü vermek zorundalar para veriyorsunuz sonuçta.
Redmi Note 11 pro da kutudan 67w şarj aleti çıkması lazım. Global de de öyle çîn de de öyle . Sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diyin. 67w şarj aleti vermek zorundalar. Teşhir ürünü falan mıydı. Sıfır kutulu üründe imkansız 33w. Redmi Note 11s falan ise bilemem. Modeli doğru yazdınız mıMediamarkt`tan almıştım gidip sorayım ben modelde fark olur diye heyecanlanmıştım malum MediaTek var
teşhir ürünü bu arada evet onu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.Ve evet note 11 pro.Redmi Note 11 pro da kutudan 67w şarj aleti çıkması lazım. Global de de öyle çîn de de öyle . Sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diyin. 67w şarj aleti vermek zorundalar. Teşhir ürünü falan mıydı. Sıfır kutulu üründe imkansız 33w. Redmi Note 11s falan ise bilemem. Modeli doğru yazdınız mı
Kutudaki 67w I çıkarıp uyanıklar 33w vermiş. Teşhir bile olsa 67w verilmeli. Gidip söyleyin tüketici hakem heyetine şikayet ederim diye. Ve şikayetvar a da yazın.teşhir ürünü bu arada evet onu belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.Ve evet note 11 pro.
Ürünün kozmetiği bataryası vs sıkıntı yok ekranı falan her şeyi on numara,kullanıyorum.Sırf 67w için gitmeye üşendim açıkçası zaten yarı fiyatına aldım telefonu o yüzden takılmıyorum ki keza kendim farklı bir adaptör kullanıyorum 2 tip c ve 1 tip a usb soketli o yüzden uğraşmak istemiyorum.Teşekkür ederim yardımlarınız için .Kutudaki 67w I çıkarıp uyanıklar 33w vermiş. Teşhir bile olsa 67w verilmeli. Gidip söyleyin tüketici hakem heyetine şikayet ederim diye. Ve şikayetvar a da yazın.