- Adım
- çetin
- Cihazım
- xiaomi mi 5
- Konular
- 1
altdaki linkide incelemenizi tavsiye ederim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ya sana sunu soyliyim oncedrn millet dunyalarca telefon kullaniyordu ozamanlarda sar degeri yokmuydu? Simdi fiyat performans telefonları çıkınca yeni sar degerleri çıktı ortaya niye. Buyuk markalar artık millete iyi geciremiyordu bunu atarak ortaya satislarini iyi tutmaya calisiyorlar. Kuresel güçlerin oyunları hic bosuna sar felan geçin bunları. Yıllardır telefonlar var ve simdi sar degerlerinin patlak vermesi niye acabaHepsinin aynı diyenlere katılmıyorum. Sar olayını araştırdım, fiyat performas ürünü markaların Xiaomi, Alcatel, Huawei maalesef SAR değerleri yüksek. Samsung İphone HTC ile karşılaştırmışsınız, ben de karşılaştırdım ve değerler yüksek maalesef. Ha bu pratikte bir sorun yaratır mı, veya yıllar sonra mı etkileri belli olur bilmiyorum ama ölçümlere göre sar değerleri 1 civarında geziyor bu markaların.
Ya sana sunu soyliyim oncedrn millet dunyalarca telefon kullaniyordu ozamanlarda sar degeri yokmuydu? Simdi fiyat performans telefonları çıkınca yeni sar degerleri çıktı ortaya niye. Buyuk markalar artık millete iyi geciremiyordu bunu atarak ortaya satislarini iyi tutmaya calisiyorlar. Kuresel güçlerin oyunları hic bosuna sar felan geçin bunları. Yıllardır telefonlar var ve simdi sar degerlerinin patlak vermesi niye acaba
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui forumu takip edersen zaten hep itiraz ediyorlar. Bunu ortaya samsung boyle boyle demiyor zaten. Buyuk markalarin destegiyle boyle seyler cikariliyor. Buyuk markalarda gun yuzunde olmadigindan kanitlari olmadigindan diyemiyorlar samsungun boyle bizim boyle diye. Telif var ve binlerce hak var. Samsung cihazimin adini kullandi diye bile milyonlarca dolar tazminat alir. Xiaomide bunu goze almiyor. Anca biz itiraz edip gosteriyoruz. Hersey dedigin kadar kolay degil. Almiyorsanda alma yani cok sara takiliyorsanFark yoksa, fark olmadığını anlatsınlar o zaman bu markalar. Bakın Samsung, HTC, LG sar değeri bu, bizimkilerin de bu, desinler. İtiriraz etsinler eğer haksızlık varsa. Birşey diyemiyorlarki itiraz etmiyorlar çünkü değerler yüksek çıkıyor. Neden yüksek bilemem, kullanılan malzeme kalitesinden midir, başka bir şeyden mi bilemem ama ölçümlerde yüksek çıkıyor, diğer markalar da bunu kullanıyor, kullanmasın mı? Sen de değerlerini düşür, diğer markalar bunu kullanamasın.