Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktivite
S
seksek16
Rom
Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom
konusundaki
Lucas.Rintaro mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Android 13 versiyonları sorunlu diye uzun zamandır kullanmıyordum. Güncel sürüm oldukça iyiymiş :)
30 Temmuz 2025
rastalgun
Recovery
K20 PRO - MI 9T PRO - TWRP Recovery FBEv2 DSP (Android 15-16 Destekli) Unofficial
konusundaki
QCerberusQ mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
1. Platform Tools, ADB İnstaller ve TWRP’yi Hazırlayın Cihazdan geliştirici seçenekleri açın ve Usb hata ayıklamayı aktif edin...
30 Temmuz 2025
D
dadasgs25
,
Soru
Xiaomi 14T Pro Server Kayıt
başlıklı konuya cevap yazdı.
Eyvallah hocam Allah razı olsun. Valla çok üzüldüm. Annem yoğun bakımda..kafam çok dolu..bir anda sim2 ye takınca bütün günüm rezil oldu...
30 Temmuz 2025
H.kadioglu
,
Soru
Bu fantazi dolu senaryoları nereden, nasıl ve ne sebeple üretiyorlar anlamıyorum ben ya :) öyle bir şey yok server kayıt yapılır. Neyi...
30 Temmuz 2025
D
dadasgs25
,
Soru
Selamün aleyküm. Xiaomi 15 ultra aldım yeni. Dalgınlıkla kartı sim2 yuvasına taktım. 10-15 sn ye sonra anca jeton düştü hemen uçak...
30 Temmuz 2025
F
fatihsy
Yardım
Redmi Note 15 Pro 5G Fake room mu?
konusundaki
H.kadioglu mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Forumda sayfa sayfa konusu geçti/geçiyor/geçecek bu cihazın. Yapmanız gereken 2 seçenek var: gittiği yere kadar kullanmak. ya da...
30 Temmuz 2025
H.kadioglu
,
Yardım
Forumda sayfa sayfa konusu geçti/geçiyor/geçecek bu cihazın. Yapmanız gereken 2 seçenek var: gittiği yere kadar kullanmak. ya da...
30 Temmuz 2025
F
fatihsy
,
Yardım
Hangi soruya evet hocam Fake rom olduğuna mı? Eğer Fake yazılım ise global yazılım atılma durumu var mı?
30 Temmuz 2025
Neler yeni
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt