zynddn16 kullanıcısının son içeriği

1. zynddn16

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

boatloader kilidinin 1 haftada açılması doğal demi arakdaşlar sadece bende olamdı yani bdurum
  2. zynddn16

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Hocam yukarda bazı kişiler sorun olmadığını hatta servisin de açtığını falan yazmışlar ben yine de deneyecem ya zat3n bilinçli bir kullanıcıyı dur zarar vermem. Yazılımsal zarar versem dahi çözümünü bulurum illaki donanımsal da ne olabilir ya bir şey olmaz diye ümit ediyorum .d
  3. zynddn16

hocam peki cihazım garantili. herhangi bir durumda geri eski haline çevirip gönerdiğimde yani stock romlu ve boatloader kilidi kapalı halde gönderdiğğimde sorun olur mu acaba. hatta boatloader geri zor kapanan bir şeymiş açık göndersem ne olur biliginiz var mı
  4. zynddn16

beyler bu romu kurmak istiyorum ve konun en başındaki verilen linklerden her şeyi nidirdim birazdan kuracağım. dikkat et dediğiniz veya kurarken ya da kurduktan sonra şunu yap dediğiniz bir şey var mıdır. dah önce xiaomi bir ichaza rom kurmadım am samsunglara çok kurdum değiştirdim. şu anda 1...
Üst Alt