zymnax kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Telefonu Kapatıp Açmadan 4.5G veya 3G Bağlanmıyor

Ne zaman sıfırladınız, ne kadar süredir sorunu yaşamıyorsunuz. Ona göre ben de fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyeyim.
  2. Z

Teşekkür ederim. 12.5 çıkana kadar idare edeceğim. Onunla da bir şey değişmezse imei tamiri yaptırırım. Belki benim gibi sorun yaşayıp çözen birisi vardır ümidiyle açtım konuyu ama hayırlısı...
  3. Z

Bu işlemin sorunumu çözeceğine emin misiniz? Çünkü kapatıp açtıktan sonra uzun bir süre sıkıntısız bağlanıyor internete.
  4. Z

12.0.3 EEA kullanıyordum, bu sorun devam ediyordu. 12.0.3 Endonezya'ya geçtim, aynı şekilde devam etti. En son batarya performansını arttırmak için Endonezya 11.0.2.0 kurdum, şu anda hala onu kullanıyorum ve durum aynı... Global Rom kullanmadım, şansımı denememi mi önerirsiniz? Diğer romların...
  5. Z

Telefonu uzun süre Wi-Fi ile kullandıktan sonra mobil veriye geçince telefon çekmiyor veya sadece 2G oluyor. Tekrar internete bağlanabilmek için kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bir süre daha sıkıntısız kullanıyorum ama Wi-Fi'a bağlanıp tekrar mobil veriye geçince yine gidiyor internet. Var...
Üst Alt