zydn07 kullanıcısının son içeriği

1. Z

Rom Redmi Note 9s İlk Rom'u Atabilir misiniz?

Selamun Aleyküm dostlar. Twrp'den cihazımı sıfırladım. Şimdi twrp'den rom arıyorum ama bulamıyorum. Cihaz: redmi note 9s Telefoun ilk versiyonlarından atabilir misiniz? Eski rom olmasını istiyorum. Yani güncelleme değilde ilk kurulum rom'u lazım.
  2. Z

Yardım Android 'den İphone 'a Whatsapp Transferi Yapılır. Android iPhone Whatsapp Aktarma

iPhone'den Android'e Whatsapp aktarması işlemini çok uygun fiyattan sunuyoruz. Gerekli tüm işlemleri sağlıyoruz. Biz bu hizmeti size çok makul bir fiyata yardımcı oluyoruz. Android'den iPhone ye Whatsapp yedek aktarılması ( Sohbetler, fotograflar, belgeler vs) İade yoktur. Whatsapp Geçişi...
  3. Z

Soru Mi 10T Pro mu Mi 11T Pro mu?

Bu iki cihaz arasında ne fark var anlayamadım. Kamera bakımından hangisi daha iyidir sizce? Hele ki ön kamera daha öncemli.
  4. Z

Soru Mi 10t PRO çift imei atılıyor mu?

Selamun Aleyküm dostlar. Mi 10t pro çift imei atılabiliyor mu? Atan kimse var mı?
  5. Z

Yardım Redmi Pro Batarya Satan Var mı?

Selamun Aleyküm arkadaşlar. internetten pil aldım. taktım. %81 de felan kapanıyor telefon. Telefon şarjda kullanınca bile şarj eksiltiyor. Pil %88 di şardayken biraz ekranda dolandım. %81 e inince telefon kapandı. Bu durum pilden kaynaklımıdır? sıfır pil alıp taksak sorun düzelir mi? Eğer...
  6. Z

Soru Bilgisayarısız IMEI Atılır mı? ( MTK İşlemci )

Selamun Aleyküm arkadaşlar elimde ki telefon redmi pro. buna bilgisayarsız imei atılır mı? telefonum bilgisayara bağlanmadığı için bilgisayarsız atmak istiyorum. TWRP ve Magdisk kurulu
  7. Z

Yardım Redmi Pro Bilgisayara Bağlanmıyor

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Redmi Pro telefonum bilgisayara bağlanmıyor. Telefon açıkken twrp modundayken veya fastboot modundayken hiçbir şekilde bilgisayar görmüyor. bu hatayı bilen var mı?
  8. Z

Yardım [Ücretli] Mi 4 Yanlış Rom Sonucu Ekran Gitti Bilgisayara Bağlanılıyor

Selamun Aleyküm. mi4 telefonuma mi 4x rom attım yanlışlıkla. ekran kapandı daha gelmiyor. mi flash com10 olarak görüyor. Uzaktan yapabilirim diyen varsa telefonun arkasını açıp edp modunada alabilirim. Ücretli yapabilecek varsa yazabilir mi? forumda 1 tane hocam saolsun yaparım dedi de sınav...
  9. Z

Yardım Mi4 Fastboot Rom Var mı?

Selamun Aleyküm arkadaşlar. mi4 telefonuma mi flash ile rom atacağım ama rom bulamadım sanki heryerden silinmiş. Mi 4 için rom bulablen var mı? Konuya bir yorum bırakırmısınız?
  10. Z

Soru Mİ 4X Rom dan Sonra Ekran Açılmıyor (COM3)

mi 4x cihazıma sabah rom attım. 300. saniyeye gelince sanki usb yi takip çıkartmış gibi ses geldi bilgisayardan. sonra telefonun ekranı kapandı ve bir daha açılmıyor. mi flash programını açıyorum com3 olarak bağlanıyor. tekrar rom atmaya çalışıyorum işe yaramıyor aşağıda ki hatayı veriyor. halen...
  11. Z

Yardım Mi9t için çift imei onarma nasıl yapılıyor?

Mi9t için çift imei onarma nasıl yapılıyor ? Bununla alakalı ingilizce türkçe makale var mıdır?
  12. Z

Yardım Mi8SE Bootloader Kiliti Açılmıyor

Mi8 se telefonum var. Şebeke yok modem dosyası yüklenmesi lazım. Modem dosyasini yüklemek içinde bootloader kilitinin açılması lazım. Bootloader kilitininde açılması için sim kart mobil veri açılması lazım. 2 ara bi derede kaldım. Yardım edebilecek birisi var mı?
  13. Z

Yardım mi9 SE Beta Sürümünde Türkçe Dil Desteği Var Mı?

Haftalık güncelleme alan rom hangisidir hocam peki? 1567029776 mi8 se 'de her hafta güncelleme geliyordu da. beta sürümdü
  14. Z

Yardım mi9 SE Beta Sürümünde Türkçe Dil Desteği Var Mı?

mi9 se'nin beta yazılımını yüklesek telefon ingilizce mi olur? mi8 se'de türkçe dil desteği yoktu. Peki mi9 se 'deki durum nedir? mi9 se kullanıyorum. Global rom yüklü ama ben beta olmasını istiyorum. Beta olunca telefon ingilizce mi olur?
Üst Alt