zugurtaga kullanıcısının son içeriği

1. Z

Soru Mi 5 stock rom mu custom rom mu?

İlgin için teşekkürler. Şimdi indiriyorum, Android 9 işletim sistemi merak ediyorum. Google camera ve google mesure uygulaması sanırım 9 versiyonu istiyor. Birde hızlı mı acaba onu merak ettim. Ama mi-globe çok iyi keşke 9 versiyonuda olsa mi5 için :(
  2. Z

Merhabalar, Evet haklısın bilmiyordum bugün onu yaptım 72 saat sonra haber verecek sanırım. Peki en iyi custom rom hangisi? Twrp ile ilgili indirdim ismini recovery.img yazdım unlock sonrası fastboot ile aşağıdaki gerekli komutu yazmam yeterli sanırım değil mi? fastboot flash recovery...
  3. Z

Arkadaşlar ilginize teşekkürler, twrp yanlış yüklemin. Anlatımlı varsa indirebilicegim link var mı? Birde kullandığınız varsa stabil güzel custom rom hangisini kurayim.
  4. Z

Selamlar, Mi 5 prime var bende konunun uzmanlari olarak sizlere soru sormak istedim vaktiniz varsa sevinirim. 1. Şuan ki android 8 rom var güncelleme gelir mi? 2. Custom rom mu yoksa orjinal rom mu tavsiye edersin? 3. Custom ise hangisini tercih edersiniz? 4. Son olarak en kolay rom atma nasıl...
Üst Alt