Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var TWRP de Advanced wipeda (dalvik, data, metadata, internal Storage ve USB storoage) var System cache vs yok hangilerini işaretlemem lazım? Acillll
twrp menüsünden format data sonra advanced wipe dan data dalvik ve metadata yı sıldım sonra bilgisayardan dosya atıcaktım dosya gelmedi izin vermedi ne yapmalıyım backup tan veri yedekledım ufak bi boyut actım yine attım olmadı ne yapmalıyım Acil yardım edermisiniz
Merhaba redmi airdots pro m var uygulaması varmı Xiaomi earbuds da çıkmıyor herhangi bir uygulaması varmı ve kulaklık lar birbirine eşlenmiyor bunun sebebi nedir ? Nasıl çözebilirim bu sorunu?
merhaba rampage rgw9 comfort aldım ses paneli için uygun dosyayı bulamadım bana win 11 ses kontrol paneli dosyası lazım nerde bulabilirim veya link varmı?
Merhaba mix 4 cihazım var 120w şarj adaptörü ile şarj ediyorum ama biraz yavaş şarj ediyor fabrika verisine göre 15 dakika da doldurması lazım iken 50-60 dakika da tam dolum yapıyor ne yapmalıyım?
Merhaba redmi note 5 pro cihazım 2-3 gündür kullanmıyordum haliyle sarjı bitti yaklaşık 6-7 saattir takılı kaldı ama şarj almıyor sadece bildirim ışığı yanıp sönüyor şarj tak çıkar yapınca boot simgesi geliyor ve gidiyor ne yapabilirim acillll? ( Herhangi bir twrp fastboot moduna giremiyorum )
Merhaba Xiaomi eu romu güncellemek istiyorum miuigpt ota dan guncelleyemezsiniz dedi ama internette dosya buldum miromdan . Bilgisayarım yanımda değil bu yüzden twrp ile yapamıyorum bu romu manuel otadan guncellersem bir sıkıntı olur mu bootloop vs
Merhaba mi mix 4 cihazım Xiaomi eu 12.6(21.9.22) beta sürümünde Xiaomi eu 14.0.4 sürümüne geçmek istiyorum bootloader kilidi açık ama twrp varmı bilmiyorum açmaya calistiğimda main menüye yönlendirdi bilgisayarım yanımda olmadığı için manuel ota yapicagim bir sıkıntı cikarmi bootloop vb ?