Zoraki33 kullanıcısının son içeriği

1. Zoraki33

Yardım Kulaklık Sorunu

Selamın aleyküm arkadaşlar çok acil yardımcı olmanız lazım. Kulaklık sorunum var ne ses efektlerine müdahale edebiliyorum nede pubg oynarken arkadaşların sesini duyamıyorum. Pubgde söyle bir sorun var oyun sesleri gayet iyi geliyor fakat konuşma sesleri hoparlörden geliyor dün güncelleme geldi...
  2. Zoraki33

Yardım Mi 10 Parmak İzi Çalışmıyor

Dün ekran kırık diye ekran değişimi yaptık şimdi parmak izi çalışmıyor nedeni ne olabilir
  3. Zoraki33

Yardım Mi 10T Pro için Tyep-C + sarj kulaklık

Öncelikle selamin aleyküm dostlarım kardeşlerim abilerim. Size bir konuda birşey soracam umarim yardimci olursunuz. Görseldeki aparattan kullanan varmı varsa bana yardimci olurmu bende alicam bundan lakin biliyorsunuz turbo sarj 33 watt destekliyo telefon ama 18 watt sarjda hizli sarj ibaresi...
  4. Zoraki33

Soru Mi 10T veya pro

Öncelikle selamın aleyküm. Uzun bir zamandır aranızda yoktum. Bir konu hakkında kullanan arkadaşlar adil ve doğru cevap verirse sevinirim. Benim telefonda aradığım 3 kriter vardır kamera ses ve işlemci. Biliyorum 108mp bana yeter fotografcilik yapmayacam mi9t pro kullaniyorum bu bile iyiyken 10t...
  5. Zoraki33

Yardım BL kilidi

Selamin aleyküm telefonum mi9t pro ikinci el olarak aldım imei kayıtlı fakat bootloader kilidi kapalı. Aldığım arkadaş benim kendi mi hesabımı girerek hattımı taktı ve bl kilidi için başvuru yaptı. Başvurudan sonra versiyonu android 9 olan telefona android 10 geldi ve kurdum. Kurulumdan sonra...
  6. Zoraki33

Soru Kayıt durumu

Selamlar tekrardan sizlere birşey danışmak istiyorum. Cihazım kayıtlı lakin bootloader kilidi kapalı. Başvurusunu dün yaptım ama bu cihaz nasil kayitli sizce? Yani bootloader acilmadan kayit edilmiş. Ben 2.ci el aldım pek anlamadım bu durumu resimden bakabilirsiniz.
  7. Zoraki33

Diğer Artık mi9t pro sahibiyim.

Selamlar arkadaşlar herkese, mi9 se cihazımı satıp 1 haftalık meizu 16th sahibi oldum lakin xiaomi bende ayrı yer etmişti mi9 se ile başlayan bu maceramı meizu 16th yi takas yoluyla mi9t pro dan yana kullandım ve iyikide bunu yapmışım. 6/128 yepyeni bir cihaz ve bence bana göre meizudan kat ve...
  8. Zoraki33

Yardım Ses sorunu

Arkadaşlar telefonumun sesi ciddi oranda azaldı. Yani şöyle söyleyeyim mesela full ses açsamda sanki yarım seviyede çıkıyormuş gibi önceden böyle değildi. Yani sebebi nedir sizce bir çözümü varmıdır.
  9. Zoraki33

Yardım Mi9 Se Güncelleme

Arkadaşlar selamin aleyküm. Şuan yeni güncellemeyi indiriyorum fakat daha önce okudugum kadarıyla rootlu ve twrp yüklü cihazlarda indirilen güncelleme kurulurken sorun cıkıyormuş. Bu güncellemeyi indirdikten sonra normal kur desem kurarmı? Bilgisi olan varmi bu konuda
  10. Zoraki33

Soru Mi9T pro K20 pro

Arkadaşlar mi9T pro ve k20 pro aynı cıhazlarmı birde xiaomide hangi cihazda 855 plus işlemci var?
  11. Zoraki33

Çözüldü Reklamlar

Selamın aleyküm cümleten kardeşlerim abilerim. Cihazda müzik olsun ne biliyim dosyalar olsun tema olsun hafıza temizleme falanda sürekli reklamlar çıkıyor bunu nasıl engellerim?
  12. Zoraki33

Çözüldü Bildirim Ekranı

Arkadaşlar merhaba herkese selamın aleyküm. Bildirimler kilit ekranında gözükmüyor nerden ayarlayabilirim?
  13. Zoraki33

Rom Hangi Romu Kurmalıyım

Arkadaşlar selamın aleyküm. Bana içinde hazır twrp ve magisk olan stabil v11.0.6.0 global romdayım ben bunun gibi bi rom önerin ona geçicem. Yardımcı olun hangi rom daha başarılı hata olmasın ne biliyim herşeyi sorunsuz fix rom olsun güncel olsun dediğim gibi içinde mümkünse twrp ve magisk yüklü...
  14. Zoraki33

Sohbet Merhaba Ben Emrah

Selamın aleyküm arkadaşlar benim adım Emrah Dalverir. Mersin/Anamurluyum 31 yaşındayım. Foruma ilk 2016'da kayıt olmuşum ne zaman oldum hiç farkında değilim :) ama aktif olarak 4-5 gündür buradayım. Cihazım mi9 se ve forumda çok yararlı faydalı bilgi sahibi olabileceğimi düşündüm. Herkese iyi...
  15. Zoraki33

Soru Hangi Twrp'yi kurmalıyım

Selamın aleyküm. Cihazım imei kayıtlı olup daha önceki denemelerimde twrp ve magisk yükleme çabalarımda telefon twrp modda kaldı bende bu işlemi 3 kez telefonu sıfırlayıp yeniden global rom indip kurmayla atlattım. Bana düzgün bir şekilde twrp kurabileceğim bi twrp aracı önerin yeniyim...
Üst Alt