zoradam kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım mi6 telin ekrani kirildi resimleri nasil kurtaririm

arkadaslar mi6 telefonumun ekrani kirildi tel icindeki resimleri cekmem lazim teli pc bagladigimda aygit yoneticisinde pc baglanti gozukuyor telin ekrani olmadindan dosya aktarimi secemiyorum pc ye telin depo alani gelmiyor resimleri nasil cekrim bir yolu varmi tesekkurler
  2. Z

Yardım ekran kirildi telefon icindeki resimleri nasil cekerim

arkadaslar mi6 telefonumun ekrani kirildi tel icindeki resimleri cekmem lazim teli pc bagladigimda aygit yoneticisinde pc baglanti gozukuyor telin ekrani olmadindan dosya aktarimi secemiyorum pc ye telin depo alani gelmiyor resimleri nasil cekrim bir yolu varmi tesekkurler
  3. Z

Yardım MIUI Uygulamalarını Kurmak İstiyorum

google nin arama ve mesaj programlarini degistirmek istiyorum xiamoi nin kendi programini nasil kurarim apk miiror daki butun apk lari kurdum calismadi
  4. Z

Yardım mi9t eu beta romlarda olan kismi ekran goruntusunu alan apk nasil cikartirim globala eklerim

mi9t eu beta romlarda olan kismi ekran goruntusunu alan apk nasil cikartirim globala eklerim global romlarda yok
  5. Z

Soru mi 12 global kismi ekran goruntusu alma apk si varmi

mi 12 global kismi ekran goruntusu alma apk si varmi
  6. Z

Yardım Telefon Tepki Vermiyor

slm arkadaslar bugun miflashla rom attım normal zamanında bıtmesı gerekırken cok uzun surdu bende telefonu twrp alım dedım telefon kapandı suan hıç acılmıyor ne twrp ne fastboot moduna gecıyor ne yapmam lazım acil yardım
  7. Z

Yardım mi9t aod seceneginde bidirim geldiğinde anımasyonları göster secenegini bir mesaj geldiğinde 10 sanıyede bır gösterme şansımsımız varmı?

mi9t aod seceneginde bidirim geldiğinde anımasyonları göster secenegi bir mesaj geldiğinde birkere ğösteriyor bunu her 10 sanıyede bır gösterme şansımız varmı?
  8. Z

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mi9 t icin guncel link varmi arkadslar
  9. Z

Mod Mi 9T Pro-K20 Pro/Mi 9T-K20 Dolby Atmos [Root]

aynisi denedim hata verdi komut geliyor(+)(-) gelen komuta gore yapin mi10 mi11 de calisiyor sikinti yok
  10. Z

Mod Mi 9T Pro-K20 Pro/Mi 9T-K20 Dolby Atmos [Root]

mi9t mi11 de kurdum calisiyor emegi gecen arkadaslar saolun
  11. Z

Rehber [MAGİSK]Google Camera Oyun Alanı Kurulumu Rehberi[ROOT]

emegi gecenlere tesekkur hocam
  12. Z

Rehber [MAGİSK]Google Camera Oyun Alanı Kurulumu Rehberi[ROOT]

mi9t de en somunda yaptim calisiyor
  13. Z

Yardım mi 11 den mi10.3.15 geri donus olurmu

ustteki videoyu izleyin hocam aynisini yapin mi global mi10 ve mi11 romlar gelecek indirip kuracaksin program otomatik kurar herhangi bir mudehale etmicen yalniz oncesinden root rut isinden anlaman lazim bilgin yoksa iyice arastir oyle yap bilgilerini yedekle tel sifirlicek pc telefonu...
  14. Z

Yardım mi 11 den mi10.3.15 geri donus olurmu

en sonunda mi11 den mi10 donusu yaptim bl kilit kapiyken
  15. Z

Rehber Xiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır

mi11 den donus yaptim mi10 bl kilit acik degil
Üst Alt