zoradam kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Note 13 Pro 5G global rom mu?

iki kez iki hesaptan kilid acma basvurusunu yaptim acildi ancak hesap yoneticisindn bir turlu ekleme yapamadim çin cihazi oldundan. yokmu bunun hilesi oluru arladaslar.
  2. Z

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

hayırlı olsun telefon modeli neydı hocam
  3. Z

surekli 900 le deneyin hocam ben 900 le yaptim ama hesap ekleden ekleme olmadi simdi yeni hesap actim server kayit yapip denicem olmassa hic ugrasmicem
  4. Z

sorunun cozumu yok sanirim bendede ayni hata veriyor
  5. Z

hocam telefon markasi neydi globalmi çin mi telefon çin telefonlarda bl kilit acilmiyor diye biliyorum
  6. Z

hesap eklemede takıldım ben hesap ekleme yaptınızmı hocam bu sayfaya bır bakın hocam imeil kayıt degılse bl kılıt acılmıyor https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei
  7. Z

hocam ben hepsını denedım sanırım çin cıhazı global degıl bendekı hesap ekle olmuyor baska yolu yok sanırım
  8. Z

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

hocam surum global tel çin olabılır pek anlamıyorum ne yapmam lazım
  9. Z

Yardım note 13 pro plus geliştiriciden mi kilit ekleme yapılmıyor

slm arkadaşlar telefonum note 13 pro plus dun mi topluluğundan başvuru yaptım başvuru kabul oldu. ancak geliştirici seçeneklerden mi klit ekleme yapamıyorum hesaptan çıkıp cihazı yeniden başlattım tekrar hesaba gırdım yıne geliştiricide hesap ekleme yapmadım sim etkinleştirmede yaptım yine...
  10. Z

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

slm arkadaşlar telefonum note 13 pro plus dun mi topluluğundan başvuru yaptım başvuru kabul oldu. ancak geliştirici seçeneklerden mi klit ekleme yapamıyorum hesaptan çıkıp cihazı yeniden başlattım tekrar hesaba gırdım yıne geliştiricide hesap ekleme yapmadım sim etkinleştirmede yaptım yine...
  11. Z

telefon note 13 pro plus eskı hesabım vardı 5 seneleık onla acamadım yenı actıgım 30 gunu doldurmus oldugum hesaptan actı . actı ama geliştırıcıden acamıyorum
  12. Z

hocam turkıye saatıyle 19:00 da programı yarım saat once baslattım ayrıca son 10 sanıye kala mi toplulugunda sureklı basvuru yaptım aralıksız geliştiriciden acamadıktan sonra bir işe yaramıyor sanırım
  13. Z

az once bas vurdum gelistırıcıden acamıyorum
  14. Z

slm arkadaslar mi klit acmayı programla actım xiaomi toplulugundada acık gosteriyor gelistirici seceneklerinden bir turlu aktif edemiyorum nedeni nedir yardımcı olabılecek arkadas varmı
  15. Z

3 gundur deniyorum bir turlu tutturamadim
Üst Alt