Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iki kez iki hesaptan kilid acma basvurusunu yaptim acildi ancak hesap yoneticisindn bir turlu ekleme yapamadim çin cihazi oldundan. yokmu bunun hilesi oluru arladaslar.
surekli 900 le deneyin hocam ben 900 le yaptim ama hesap ekleden ekleme olmadi simdi yeni hesap actim server kayit yapip denicem olmassa hic ugrasmicem
slm arkadaşlar telefonum note 13 pro plus dun mi topluluğundan başvuru yaptım başvuru kabul oldu. ancak geliştirici seçeneklerden mi klit ekleme yapamıyorum hesaptan çıkıp cihazı yeniden başlattım tekrar hesaba gırdım yıne geliştiricide hesap ekleme yapmadım sim etkinleştirmede yaptım yine...
slm arkadaşlar telefonum note 13 pro plus dun mi topluluğundan başvuru yaptım başvuru kabul oldu. ancak geliştirici seçeneklerden mi klit ekleme yapamıyorum hesaptan çıkıp cihazı yeniden başlattım tekrar hesaba gırdım yıne geliştiricide hesap ekleme yapmadım sim etkinleştirmede yaptım yine...
hocam turkıye saatıyle 19:00 da programı yarım saat once baslattım ayrıca son 10 sanıye kala mi toplulugunda sureklı basvuru yaptım aralıksız geliştiriciden acamadıktan sonra bir işe yaramıyor sanırım
slm arkadaslar mi klit acmayı programla actım xiaomi toplulugundada acık gosteriyor gelistirici seceneklerinden bir turlu aktif edemiyorum nedeni nedir yardımcı olabılecek arkadas varmı