Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
google nin arama ve mesaj programlarini degistirmek istiyorum xiamoi nin kendi programini nasil kurarim apk miiror daki butun apk lari kurdum calismadi
slm arkadaslar bugun miflashla rom attım normal zamanında bıtmesı gerekırken cok uzun surdu bende telefonu twrp alım dedım telefon kapandı suan hıç acılmıyor ne twrp ne fastboot moduna gecıyor ne yapmam lazım acil yardım
mi9t aod seceneginde bidirim geldiğinde anımasyonları göster secenegi bir mesaj geldiğinde birkere ğösteriyor bunu her 10 sanıyede bır gösterme şansımız varmı?
ustteki videoyu izleyin hocam aynisini yapin mi global mi10 ve mi11 romlar gelecek indirip kuracaksin program otomatik kurar herhangi bir mudehale etmicen yalniz oncesinden root rut isinden anlaman lazim bilgin yoksa iyice arastir oyle yap bilgilerini yedekle tel sifirlicek pc telefonu...