Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi redmi 9t ye miui 14 yazılım yükselten var mı artıları eksileri otomatik parlaklık gün ışığı modu kapalı olmasına rağmen parlaklık kendi kendine düşüp normale dönme sorunu çözülen var mı adım baya eksik sayıyor bazı xiaomilerde yürünen dk yanlış sayıyor bunları çözülen var mı?
Xiaomi redmi 9t ye miui 14 yazılım yükselten var mı artıları eksileri otomatik parlaklık gün ışığı modu kapalı olmasına rağmen parlaklık kendi kendine düşüp normale dönme sorunu çözülen var mı adım baya eksik sayıyor bazı xiaomilerde yürünen dk yanlış sayıyor bunları çözülen var mı?
Arkadaşlar hızlı şarjı kapatmak için düşük güç adaptörü yok miui 13 yüklü activity launcher programı önerdiler.Bir de 40° ye dayanıyor şarjda bu ısı pili genleştirip şişirir mi?Ömrünü kısaltır mı?Hızlı şarj da ömür kısaltıyor diyorlar ne dersiniz?Activity launcher kişisel veri mi...
Telefon yeni aldım 4 ay önce galiba.12.5.6 yüklüydü galiba garantiye vermiştim yazlım yükseltmişler sorunlar vardı ondan mı oldu bilmiyorum telefon kasıyor.Yazı yazarken de genelde de kasıyor.Ara ara pil ısısı 39 a çıkıyor.Fabrika ayarlarına döndüm geçmedi.Öneriniz var mı kendimin yapabileceği...
Telefon kasıyordu yazı yazarken ve normalde de.Fabrika ayarlarına döndüm.Bana genel olarak yavaşladı gibi geliyor sanki.Ama yazı yazarken hala baya kasıyor.Önerileriniz var mı?
İyi günler ben xiaomi redmi 9t aldım anneme 9c aldım onun beyazı daha süt beyaz kaliteli panel farkından filan yazıyor nette.Paneli hem 9t hem 9c de öğrenemedim belirtilen yolla yok çünkü.Düşünceleriniz neler?Örnek resim ekte aynı renk sıcaklığı ayarında ikiside soğuk ve tam işaretlemesi de aynı...
Telefon kasıyordu yazı yazarken ve normalde de.Fabrika ayarlarına döndüm.Çok gözlemleyemedim ama genel kasması nerdeyse sıfır.Ama yazı yazarken hala kasıyor.Önerileriniz var mı?
1675609805
Genel kasması da var hala
İyi günler ben yaklaşık 2.5 ay önce kendime 9t anneme 9c aldım.9c nin ekran rengi ekteki resimlerde görülüyor daha beyaz mavi canlı 9t nin ise sarımsı soluk renk sıcaklıklarını kıyasladım.Ekte resimde görüldüğü gibi 9c nin renk sıcaklığı çemberi daha geniş.Miui 13 yüklesem renk sıcaklığı çözülür...
İyi günler telefonu 2 ay önce aldım adım ve km yanlış hesaplıyor 4 km i 1.6km hesapladı adım attığım an bazen adım yazıyor.Bazen işlemiyor geç yazar diye bekliyorum işlemiyor.Garantiye verdim miui 12.5.7 olan sürümü 12.5.12 yapmışlar.Sorunu çözmeden garantiden geri yollamışlar.Sizce sorun...
İyi günler arkadaşlar xiaomi 9t telefon aldım 2 ay önceydi galiba.Aldığımdan beri bazı sorunları var ya da güncellemeden sonra sorunlar oluştu yeni miui 13 gelmiş yapıyım mı bu güncellemeyi eksileri var mı?
Şarj olurken pil 42 normalde 40 gördü galiba pil şişer mi 2a lik adaptörle şarjda...
Ben telefonu yeni aldım.Adım km yanlış hesaplıyordu garantiye verdim başka sebeplerde vardı.12.5.6 olan sürümü 12.5.12 ye yükseltmişler ama hala yanlış hesaplıyor.Bir de ana ekranı sola çektiğimde google haberler geliyor uygulama kasası yüklü ayarlarda gözükmüyor ama.Ordan adımlara...
Ben telefonu yeni aldım.Adım km yanlış hesaplıyordu garantiye verdim başka sebeplerde vardı.12.5.6 olan sürümü 12.5.12 ye yükseltmişler ama hala yanlış hesaplıyor.Bir de ana ekranı sola çektiğimde google haberler geliyor uygulama kasası yüklü ayarlarda gözükmüyor ama.Ordan adımlara...