zmaylov kullanıcısının son içeriği

1. Z

Soru Mi8 eu rom ne son sürüm gps.config dosyasi

Merhaba arkadaslar Bir süredir gps ile ilgili sorun yaşamaktayim. Gps acik olduğu halde haritalar çalışmamaktadir. Ekte gps test programinin gnss status off yazmakta. Forumlarda araştırdım Rootlu telefonlarda Sistem>etc klasörde gps.config dosyasi olmasi gerekiyormuş. Benim telefonda bu...
  2. Z

Soru Root işlemi ve hafiza hakkinda

Merhabalar, Xiaomi mi8 Miui eu 9.11.28 romu kullanıyorum. Telefonumda 50 gb bilgim var. Telefonumun root yapabilirmiyim verilerim silmeden?
  3. Z

Rehber Xiaomi mi8 Eu Rom bilgi hakkında.

Merhaba Arkadaşlar, Mıuı eu rom yükledim. Güncelleme geldiğinde yükle dediğimde güncelleme yaparmı? Cihazı rootlasam güncelleme alırmı? Güncellemede cihaz içindeki verilerim gidermi?(rootlu,rootsuz) Bu konularda araştırma yaptım ama net birşey bulamadım. Konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır...
  4. Z

Yardım Xiaomi mi8 wifi,restart,gps sorunları hakında.

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi mi8 telefonumla ilgili birkaç sorun yaşamaktayım. Örneğin ; - Gps çalışmıyor,(harita ,navigasyon vs.) Çeşitli uygulamalar ile düzetmeye çalıştım ama olmadı.Genel bir sorunmuş galiba. -Telefon kendi kendine kapanıp açılıyor, kilitli iken hiçbirşey yapmıyor iken...
  5. Z

Yardım Gps konum bulmuyor.

Bu sorunu çözün varmi merak ediyorum.
  6. Z

Yardım Mi 8 GPS sorunu çözen var mı ?

Rom değiştirmek ten kastın nedir. Yeni güncelleme aldi mi11. Ne yapmam gerek
  7. Z

15-20, günlük mevzu bu çalışıyordu. Güncelleme ile alakasıda yok İlginç.
  8. Z

Varmi tedavisi acaba
  9. Z

Selam arkadaşlar, Bu konuyla ilgili çözüm oldumu acaba. Benim sorunum gps çalışmıyor. Programlar kullandım ama maalesef olmadi. Sıfırlama uptade yaptım ama olmadı. Konuyla ilgili bilgisi olan varmi?
  10. Z

Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

istanbulbalisi hocam sorunumu küçük bir ücret karşılığında çözmüştür. ben bodrumdan telefonumu gönderdim. Geçen hafta cuma gönderdim. Salı günü geri teslim aldım. hiç bekletmeden sorunu çözüp hallediyor. Güvenilir arkadaştır. Tavsiye ederim.
  11. Z

Yardım Yazılım silindi unclock kapalı rom atılmıyor.

Merhabalar, istanbulbalisi arkadaşa telefonu gönderdim küçük bir ücret karşılığı telefonumu düzeltti. Bodrumdan gönderdim telefonumu sağolsun halleti teretdürsüz çözdü sorunumu. Teşekkürler , istanbulbalisi Teşekkürler , pendroz Teşekkürler, miuitürkiyeforum ailesi. teşekkürler
  12. Z

mi unlocked uygulamasını açtığımda kullanıcı ve şifre girdikten sonra ekteki resim hatasını vermekte. açamıyorum maalesef
  13. Z

t.ederim yüksek rakammış. ben bodrumdayım maalesef doğubanka gidemem
Üst Alt