Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇÖZÜLDÜ
Öncelikle merhabalar. Bu gün Redmi Note 6 Pro telefonumu xiaomi.eu Miui 12 sürümüne geçirmeye karar verdim. Daha önceden Oxygen Port rom kullandığımdan dolayı kurulum yönergelerine aykırı davranıp 4 wipe yaptım. Ve Error 7 hatası aldım. Sonrasında Global Stabil Miui 12 Recovery Rom kurup...
Mi 8 cihaza twrp kurarken alttaki hatayı alıyorum. Bt kilidi açık, Usb Hata Ayıklama Açık. Farklı "Minimal Adb Fastboot" ve "TWRP" sürümlerini denedim ama değişen bir şey olmadı.
Merhaba arkadaşlar. Mi 8 telefonum için Android 9 Miui Rom lazım. Offical/Custom fark etmez ama miui olmalı, kararlı olmalı, Android 9 olmalı. Linkleri ile atarsanız bana çok faydanız dokunur. İnternette Android 9 offical rom aradım ama bulamadım sadece android 10 son sürümler var resmi sitede.
Mi 8 cihazım sim kartı bazen görmeyip sinyal yok gösteriyor. Bazen de simi görüyor ama hücresel ağ açtığımda internet gelmiyor. Hat görmediği zaman wifi da kendi kendine kapanıyor açılıyor. İnternete baktım ama gösterilen çözümlerden hiçbiri işe yaramadı. Farklı rom denemek kaldı son çare...
Öncelikle herkese mehaba. Telefonuma Ainur Sauron Mk2 kurdum. Ve ses gelmemeye başladı. Meğer bu modül için root gerekliymiş. Bende ise sadece rom var.
Kurduktan sonra ses gelmemeye başladı. Bunu nasıl kaldırabilirim mümkünse format atmadan. Elimde recovery dosyası var ama bi sorundan dolayı...