zippocakmaktayk kullanıcısının son içeriği

1. Z

Soru VoWifi modem ayarları

hocam modem d-link hiçbir sekmede nat başlığı yok
  2. Z

hocam adls yerine hava metro internet altyapısını kullanıyorum. modemide router olarak kullanıyorum. modemden nasıl bir ayar yapmam gerek bu durumda 500 port hakkında ekran görüntüsü verebilirmisin
  3. Z

hocam samsung j8 telefonumda wowifi aktif, quick shortcut maker de modem coonfig bulamadım cihazım rootlu deil ne yapmam gerekli. root şartmı ? 1587731760 hocam samsung j8 telefonumda wowifi aktif, quick shortcut maker de modem coonfig bulamadım cihazım rootlu deil ne yapmam gerekli. root...
  4. Z

Soru VoWifi aktif edilmesi.

konuyla ilgili gelişme varmı
  5. Z

hocam kaç zamandır bunu yapmak istiyordum çok teşekkür ederim. menüde wofiyi etkinleştirdim fakat quick shortcut maker de arama yaptığımda menüde modem config menüsü bulunmuyor. telefonum mi 8 lite konuyla ilgili destek verirmisiniz.
  6. Z

Yardım Mi 8 lite vowifi

Arkadaslar yapan Varmi???
  7. Z

Yardım Mi 8 Lite slow motion çekim hatası

Hocam bende de yani sorun var, kendime kiziyordum hangi ayari bozdum kimbilir diye. Megrr sizdede varmis. Guncellemeyle falan alakali sanirim
  8. Z

Soru Mi 8 Lite güncelleme geldi mi?

Benim global rom guncelleme yok
  9. Z

Rom Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.3.1.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Guncelleme tekrar yayınlandı Kontrol ediniz
  10. Z

Soru Mi 8 lite google kamera hakkinda

Arkadaslar subat ayinda sirket mi 8 lite modeline google kamera geleceğini soylemisti, simdiye kadar gelmedi. Sizce bundan vazmi geçtiler yoksa çalışma devam ediyormudur?
  11. Z

İnceleme Redmi Note 7 Batarya İncelemem / Deneyimlerim

Hocam ben mi 8 lite kullanıyorum bendede ayni hatalar mevcut
Üst Alt