zindemumya kullanıcısının son içeriği

1. zindemumya

Diğer MI6 ahizeden gelen ses kısıklığı hakkında

bende bu işi 3 kere teknik servise giderek yaptım. siz şu an temizlemiş bile olsanız geri kirleniyor ve tekrar tekrar aynı şeyleri yapacaksınız malesef.
  2. zindemumya

Yardım Ankara Xiaomi Servis-Tamir

Delta servis var. Yetkili Servisi. Ankara / Sıhhıye Geyiklerin hemen yanında / Balıkçıoğlu çarşısında 1 alt katta tabeladaki adı MOBİLTECH.
  3. zindemumya

Yardım Eu sürümde ekran süresi neden bu kadar az

doğru diyorsunuz öyle demek ama eu beta, eu stabilden daha stabil ve güzeldir (: Yalnız sadece kendimle alakalı bir şey söyleyeceğim bende hem mi5 hem mi6 var son gelen güncellemeden sonra hatta son 2 güncellemeden sonra batarya biraz hızlı bitmeye başladı iki telefonda da ( miui 10.5 /...
  4. zindemumya

Çözüldü Çağrı Kaydı Çalışmıyor.

çok teşekkür ederim sayende baya rahatladım. Evet arkadaşlar böyle çözüldü sorunum.
  5. zindemumya

Çözüldü Çağrı Kaydı Çalışmıyor.

Arkadaşlar işim gereği sürekli bir kaç numaradan gelen telefonları kayıtlı tutmam gerekiyor ve 3 gün önceye kadar da yapıyordum. Ama 3 gündür belirlediğim 2 numaradan gelen çağrıları otomatik kaydetmiyor. Yaklaşık 3 gün önce hattımı turkcellden turktelekoma taşıdım ve sim etkinleştirlemedi...
  6. zindemumya

Rom Xiaomi Mi6 Android 9 -EU Beta Rom MIUI 10 9.9.6

Bu romda ''quick replies'' diye eklenen bir özellik var. deneyip sonucunu yazar mısınız rica etsem? Bende çalışmadı ama hep beklediğim bir özellikti. Bu özelliğin amacı gelen mesajları genişletip cevap vermek , sonunda eklemişler ama çalışmadı :( Eu romun kendi sitesinde de 3 kişi bu konudan...
  7. zindemumya

Soru Whatsapp Bildirimleri

bu ayar bu şekilde.
  8. zindemumya

normalde whatsapp için ''kısıtlama yok'' değilde ''Pil tasarrufu (önerilir)'' seçiliydi. Bundan sonra direk ''kısıtlama yok'' seçeneğini seçtim. Şu anlık bir sıkınıtı yok ama normalde bütün uygulamalarım ''pil tararrufu'' modunda düzgün çalışırken whatsapp böyle sürekli pil tüketebilir.
  9. zindemumya

hocam teşekkür ederim ama bunların hepsi aktif ve dediğiniz gibi. Mobil veriyi wifi yi filan hiç kapatan birisi değilim başka uygulamalardaki bildirimlerin gelip whatsappın gelmemesi tuhaf. Karı boşayacak valla :D
  10. zindemumya

Herkese İyi Bayramlar. EU roma geçtiğimden beri zaman zaman yaşadığım bir sorun var. whatsapp mesajları ben uygulamaya girdikten sonra bana iletiliyor. Pil ayarlarını uygulama ayarlarını hepsini kontrol ettim ama çözemedim. telefonda instagramda bile gezerken mesaj gelmiyor ama whatsappa girince...
  11. zindemumya

Soru Anti Rollback Sayılır mı?

Yedekleme ben bu işi daha önce denedim global stabil ve beta sürümünde fakat 100 uygulama varsa 40 tanesini anca yedekliyordu. O yüzden bir daha başvurmadım bu yola. Ama şimdi Eu Rom yerel yedeklemeye baktığımda hepsini yedekliyor gibi gözüküyor, bu konu hakkında bir fikriniz var mı geri...
  12. zindemumya

4 wipe işime gelmiyor hocam onun için sordum aslında tekrar yedekle geri telefona at vaktim yok yüksek lisans sınavları var onun için şehir değiştiricem ve telefona ihtiyacım var notlar hesaplar resimler vb....
  13. zindemumya

Hayır
  14. zindemumya

ben eu rom kullanıyorum ama bir sorunlar var romla ilgili bir türlü halledemedim ve en çok da bataryamı etkiliyor haftasonu şehir dışına çıkacağım şarjımın dayanması lazım. bende bundan dolayı Eu 9.5.16 dan 9.5.9 romuna sadece cache/dalvik yaparak dönmek istiyorum. Bu mümkün mü ? Sorun olsa ne...
  15. zindemumya

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Ben yükledim 9.5.16 yı. Bana yaradığnı düşünüyorum. Telefondaki gariplikleri halletti bence. gariplikler ne diye soracak olursanızda şöyle sıralayım Dün 9.5.9 yükledikten sonra; telefonu bir kaç kere yeniden başlattım ve romu kurarkende temiz kurulum yaptım (herşeyi sildim) ama 1-)gelen...
Üst Alt