Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Mi 8 anakart arka kapat açarken şu yeri kırdım. Anladığım kadarıyla o yer mikrofon. Sorum şu ki telefonu kullanırken herhangi bir sorun olur mu? Kırılan parçanın üzerinde 2 tane küçük şeyler var.
Öncelikle merhaba. Note 10 pro cihazımda aylardır şarj sıkıntısı çekiyordum. Sabah şarjdan çektiğimde %100 den %99 a30 saniyede falan iniyordu. Şarj aletim orjinal. 10 dakikanin sonunda %92 şarj kalıyordu. %88~%85 e kadar böyle gidiyordu geriye kalanı normal. Şarj %20 aşağı indiğinde biraz...
EU rom kullanıyordum. Biraz yavaş çalışıyordu. Ara sıra kitleniyordu mecburen reset atıyordum. Pil performansı berbatdı. Endonezya romuna geçtim. İyi çalışıyor ama güncelleme gelmiyor. Performans modu yok. Önereceğeniz stabil çalışan rom varmı aosp hariç?
Öncelikle merhaba.Note 10 pro leica kamera üzerinde ön kamera için 60 FPS yapma ayarı buldum
Öncelikle modülü magiskten flaşlamanız gerekiyor
MUIU 13
https://drive.google.com/file/d/19qEGNjcigX_Ku85XYtXjVQJd4Br8RPCu/view?usp=drivesdk
MUIU 14...