ziinal kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Xiaomi yi kamera bağlantı sorunu

Merhabalar xioami yi kamera kullanıyorum ve telefonum xiaomi mı 5 prime. Telefonla kamerayı birbirine birbirine bağlıyorum fakat birkaç saniye sonra bağlantı kopuyor. Kamerami başka android telefonlarda denedim sorunsuz çalıştı. iPhone da böyle bir sorun olmuyor benzer problem yaşayan var mı...
  2. Z

Yardım Mi 5 bildirim ışığı sorunu

Evet hocam ya geliyordu normaldi herşey. Çok can sıkıcı birşey. Çözümü vardır umarım
  3. Z

Yardım Mi 5 bildirim ışığı sorunu

Arkadaşlar kısa süre öncesine kadar yanan bildirim ışığı yanmamaya başladı sarj olurken yanıyor ama. Bildirim geldiğinde kesinlikle yanmiyor ne olmuş olabilir. Her türlü ayarı kontrol ettim normal gözüküyor. Global 9.6 kararlı rom kullanıyorum ( 9.6.1.0)
  4. Z

MIUI 9 7.9.15 Global Beta ROM Güncellemesi

Arkadaşlar mi 5 kullaniyorum global rom ben alacskmiyim 9 u bölge mi degistirmem lazim ?
  5. Z

Haber 19 Nisanda resmen tanıtılıyor. ''Xiaomi Mi6''

ceo değişikliğinden sonra manidar oldu biraz :) merakla bekliyoruz mi 6 yı
  6. Z

Mİ 5S VS Mİ Prime

çok fazla detay bilmemekle prime modelinde optik görüntü sabitleyici yada tam adı neyse ona benzer bişe olduğunu biliyorum 5s de bu özellik yokmuş
  7. Z

redmi pro kullanıcıları lütfen okuyun

bende mi 5 var belirtmedim
  8. Z

redmi pro kullanıcıları lütfen okuyun

çok geçmiş olsun benim telefonun rom 8.2 global türkçe ve türkiyeden aldım bede risk altındamıyım sizce
  9. Z

Haber Xiaomi Mi6 Yarın Tanıtılacak!!! [acaba]

xiaomi de samsunglaşmasın yeter zırt pırt modeli çıkartmasın belli bir rutinde gitsin. samsung gibi ayağa düşmesin telefonlarımız. mi 6 yı merakla bekliyoruz
  10. Z

Yardım Play store sorunu

aynen bende de düzeldi. xiaomi candır yaaa
  11. Z

Yardım Play store sorunu

bende güncellemeyi yaptım 8.2 yi kurdum dün aynı sorunu verdi ama bugün düzeldi indirebiliyorum gogle play den. google playin güncellemesini kaldırdım sorun düzeldi gibi. gerçi sonra yine aynısı oldu ama yine kaldırdırm şimdi indirebiliyorum.
  12. Z

Mi 5 Bildirim Gelmeme Sorunu

öyle olmasına rağmen yanmıyor
  13. Z

Mi 5 Bildirim Gelmeme Sorunu

arkadaşlar bildirimler geliyor onda sorun yokta sizde de instagramdan birisi size yazdığınızda yada size yorum yapıldığında bildirim ışığı yanıyor mu ? bende bildirimi geliyor ama ışığı yanmıyor. (whatsapta mailde mesajda bildirim ışığı yanıyor )
  14. Z

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

güncellemeyi yaptım peki şimdi bölge yine hindistanda mı kalsın ? böyle durmasnın bir mahsuru var mı ? türkiyeye çevirsem bişe olur mu ?
  15. Z

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

gözüm korktu ya :) bölgeyi hindistan yaptım güncelleme geldi ama henüz yapmadım bi risk yok değil mi neden fabrika ayarlarına döndürmek gerekiyor acaba ?
Üst Alt