Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar xioami yi kamera kullanıyorum ve telefonum xiaomi mı 5 prime. Telefonla kamerayı birbirine birbirine bağlıyorum fakat birkaç saniye sonra bağlantı kopuyor. Kamerami başka android telefonlarda denedim sorunsuz çalıştı. iPhone da böyle bir sorun olmuyor benzer problem yaşayan var mı...
Arkadaşlar kısa süre öncesine kadar yanan bildirim ışığı yanmamaya başladı sarj olurken yanıyor ama. Bildirim geldiğinde kesinlikle yanmiyor ne olmuş olabilir. Her türlü ayarı kontrol ettim normal gözüküyor. Global 9.6 kararlı rom kullanıyorum ( 9.6.1.0)
xiaomi de samsunglaşmasın yeter zırt pırt modeli çıkartmasın belli bir rutinde gitsin. samsung gibi ayağa düşmesin telefonlarımız. mi 6 yı merakla bekliyoruz
bende güncellemeyi yaptım 8.2 yi kurdum dün aynı sorunu verdi ama bugün düzeldi indirebiliyorum gogle play den. google playin güncellemesini kaldırdım sorun düzeldi gibi. gerçi sonra yine aynısı oldu ama yine kaldırdırm şimdi indirebiliyorum.
gözüm korktu ya :) bölgeyi hindistan yaptım güncelleme geldi ama henüz yapmadım bi risk yok değil mi neden fabrika ayarlarına döndürmek gerekiyor acaba ?