Zi0TR kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Miui 14 Sarj problemi

Selam arkadaşlar telefon 12 s ultra gecenlerde MIUI 14 V14.0.2.0 TLACNXM fasboot romu yayinlandi mifrimde bende yukledim yukledikten sonra sarj berbat bi durum aldı çok cabuk tukeniyor bi onceki sürüm çin orjinal yazilimi yüklüydü o kadar erken tuketmiyordu ama ne yazikki Türkçe dil yuzunden...
  2. Z

Yardım Hızlı Sarj..

Tel mi 11 ultra bildiğiniz üzere tel sarjsız geliyor bende oneplus sarjından aldım 65 waalt hızında ne hikmetse sarja takdığımda ekranda normal hızlı sarj tek yazıyor ve 65 waalt hızında doldurduğuna pek kanmadım priz değiş kablo fln demeyin prizlerin hepsinde değiştim sarj aleti ve kabloda...
  3. Z

Yardım Google arama mesajlar

Telefonum mi 11 ultra global kararli rom yuklu ve o yuzden googlenin kendi arama ve mesajlar uygulamasi var twrp yuklemeden hint romu yukleyip xioami uygulamarini yukliyen bi kac video izledim simdi benim takildigim bi kac nokta var onlari izleyip ayni sekilde yapsam olurmu olursa telefona oto...
  4. Z

Yardım Arama yapar yapmaz ekranin kapanmasi

Arama yaparken telefonu daha kulagima koymadan bazen ekran kapaniyor sinir edior bunun bu çözümü yokmu tel mi 11 ultra
  5. Z

Yardım Mi 11 ultra zil sesi

Selam arkadaşlar zil sesi ile bildirim sesini degismeme ragmen degismiolar sadece telefonun kendi orjinal bildirim ve zil sesleri caliyor temalardaki zil seslerini olmuor nedeni ne ola bilir ?
  6. Z

Yardım Mi 11 ultra tema problemi

Mi 11 ultra aldim telefonda duvar kagidini acinca direkmen temalar uygulamasina yonlendiriyor telefonun kendi temalari acilmiyor tema uygulumasini yetkisini iptal edince telefonun kendi temalarini aca biliyorum o zamanda zirt pirt yrtki istiyir bunu cozmenin baska bi yolu yokmu
  7. Z

Yardım Betadan Stabile..

Telefonum mi 10 ultra beta rom yuklu stabil yazilim nasil yuklerim gecen gun stabil yazilim indirip yukliyeyim dedim telefon twrp den cikmiordu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim..
  8. Z

Yardım Mi 10 ultra yazilim

Mrb arkadaslar her hafta pc den beta yazilim indirip yuklemekten sıkıldım ab kararli rom yuklersem eğer ve yukledikten sonra twrp yi silme sansim varmi ? Onun disinda ab kararli rom yukledikten sonra telefona gunceleme gelirse direk telefondan guncelersem bi sıkıntı olurmu.. Yardimci olursaniz...
  9. Z

Yardım Mi 10 ultra pil tuketimi

Telefonum %9 ken 2 fk gecmeden kapanior nedeni ne olabilir 3 aylik cihaz
  10. Z

Yardım Wifi kopmasi

Wifi kendiliginden kopuyor ve baglaniyor en son guncelemeden sonra nasil cozebilriiz ? 12.5 MIUI 21.3.3 surum yuklu beta..
  11. Z

Yardım Virus tarama problemi

Virus tarama acinca direk kapaniyor nasil cözerim.
  12. Z

Yardım Mi 10 ultra virus tarama hata veriyor

21.2.3 guncelemesini kurduktan sonra virus tara yaparken direk uygulama kapaniyor nasil cozeriz ??
  13. Z

Soru Mi 10 ultra

Mi 10 ultraya global yazilim gelirmi sizce??
  14. Z

Yardım Mi 10 ultra cin versiyon

Mi 10 ultra cin versiyonuna turkce dil desteği gelirmi sizce ??
Üst Alt