zeynepoktay kullanıcısının son içeriği

1. Z

Yardım Mi A3 kılıf ve ekran koruyucu önerisi

valla ekranın gorilla glass olduğunu yeni öğrendim . kamera camında hiç haberim yok. happy~~
  2. Z

bilmiyorum ki.. Mi A 3 işte.. nasıl oluyosa happy~~ 1583479971 şimdi baktım evet öyleymiş. Ekran DayanıklılığıCorning Gorilla Glass 5 yazıyor. Gerek yok mu yani ekran koruyucuya ?
  3. Z

tamam.teşekkürler.. hemen netten sipariş edeyim o zaman. peki ben telefonumu alkollü dezenfektan sıkılmış yumuşak bezle siliyorum. malum sürekli elimizde. bunun bir sıkıntısı olmaz herhalde.
  4. Z

Yardım Telefon kulaklik sesi az cikiyor

Bu yazılanlardan bir şey anladıysam arap olayım wasntme~~
  5. Z

Mi A3 ümü yeni aldım. Kutuda ekran koruyucu yok kılıf var. Ekran koruyucu ekrana takılmış şekilde geliyormuş bazı telefonlarda . MiA3 te ekran koruyucusu üstünde olabilir mi acaba? Yoksa alıp takıcam.
  6. Z

Yardım Teknik Bilgi Lütfen?

Realmi fiyat iyi dikkatimi çekmişti. Ancak marka olarak bilemiyorum. Türkiyede tecrübesi yok ya hani. Param çöp olmasın.
  7. Z

Ben asla Türkiye Distribütor garantisi olmayan telefon almam. Garantili olmalı. Mi Redmi karşılaştırırsak kesinlikle Mi diyosunuz yani. 1581602593 gpu nedir diye baktım. görsel kaliteyle ilgiliymiş. benim için bu o kadar titizlendiğim bişey değil. Benim için bellek ve hız önemli.o zaman pro...
  8. Z

Merhaba. Telefon alacağım ve araştırma yapıyorum. Bunun için kafamda netleştirmem gereken 2 konu var. 1 ) 6 gb ram ile 8 gb ram arasında kullanırken hız ve rahatlık bakımından çok fark eder mi ? Bunu sorarken kullanım alışkanlıklarımı belirtmeliyim. Hayatımda 1 kez bile telefonda oyun...
Üst Alt