Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurt dışı cihazı
Yazılım attırdığım yerdeki çalışan güncellem almamı yurt dışı cihazlarda bu şekil sorunlarla karşılaşabildiğini söyledi ama son güncellemeyi almadığım için bazı uygulamalar sürümümlr uygun değil ileride çoğu uygulama böyle olacak güncellemeyi almam lazım ama alırsam yine...
Oradan güncelleyince telefonum kapandı yazıda belirttiğim gibi tekrar yazılım attırmak zorunda kaldım androıd 10 olduğu ıçın kabul etmıyor dıye dusunuyorum
Telefonum Redmi Note 9S telefonuma gelen son güncellemeyi alamadım, aldığımda telefonum kapandı ve tekrar yazılım attırdım. Daha sonra android sürümümün 10 olduğunu gördüm bu yüzden mi güncellemeyi alamadım? Android 11 i nasıl indirebilirim?
Telefonumda 49 albüm var ama dil ayarını değiştirdiğimde sadece 8 albümüm kalıyor İngilizce ve Fransızca olarak değiştiriyorum ve albümlerim gidiyor ama fotoğraflar duruyor sadece albüm gidiyor daha sonra tekrar Türkçe ye çevirdiğimde albümlerim tekrar geliyor bunu nasıl çözebilirim? (Türkçe...
Telefonun dil ayarını değiştirdiğimde mesela Fransızca öğrenmek için dilini Fransızca yaptığımda galerimdeki birkaç albüm yok oldu ama fotoğraflar halen tüm fotoğraflarda vardı. Tekrar türkçe yaptığım albümlerim tekrar geldi. Albümlerim nereye gidiyor? Albümlerim gitmeden dili nasıl...
Telefonun dil ayarını değiştirdiğimde mesela Fransızca öğrenmek için dilini Fransızca yaptığımda galerimdeki birkaç albüm yok oldu ama fotoğraflar halen tüm fotoğraflarda vardı. Tekrar türkçe yaptığım albümlerim tekrar geldi. Albümlerim nereye gidiyor? Albümlerim gitmeden dili nasıl...