Zeynep.medine kullanıcısının son içeriği

1. Zeynep.medine

Soru Android 11

Yurt dışı cihazı Yazılım attırdığım yerdeki çalışan güncellem almamı yurt dışı cihazlarda bu şekil sorunlarla karşılaşabildiğini söyledi ama son güncellemeyi almadığım için bazı uygulamalar sürümümlr uygun değil ileride çoğu uygulama böyle olacak güncellemeyi almam lazım ama alırsam yine...
  2. Zeynep.medine

Soru Android 11

Oradan güncelleyince telefonum kapandı yazıda belirttiğim gibi tekrar yazılım attırmak zorunda kaldım androıd 10 olduğu ıçın kabul etmıyor dıye dusunuyorum
  3. Zeynep.medine

Soru Android 11

Telefonum Redmi Note 9S telefonuma gelen son güncellemeyi alamadım, aldığımda telefonum kapandı ve tekrar yazılım attırdım. Daha sonra android sürümümün 10 olduğunu gördüm bu yüzden mi güncellemeyi alamadım? Android 11 i nasıl indirebilirim?
  4. Zeynep.medine

Yardım Dil değiştirme sorunu

Kapalıydı zaten sorun bundan da değil galiba
  5. Zeynep.medine

Nasıl kapatabilirim konum etiketini
  6. Zeynep.medine

Ayarlardan hemen bakıyorum 1618932498 De Dediğiniz buysa evet aktif
  7. Zeynep.medine

Telefonumda 49 albüm var ama dil ayarını değiştirdiğimde sadece 8 albümüm kalıyor İngilizce ve Fransızca olarak değiştiriyorum ve albümlerim gidiyor ama fotoğraflar duruyor sadece albüm gidiyor daha sonra tekrar Türkçe ye çevirdiğimde albümlerim tekrar geliyor bunu nasıl çözebilirim? (Türkçe...
  8. Zeynep.medine

Soru Dil ayarı sorunu

Telefonun dil ayarını değiştirdiğimde mesela Fransızca öğrenmek için dilini Fransızca yaptığımda galerimdeki birkaç albüm yok oldu ama fotoğraflar halen tüm fotoğraflarda vardı. Tekrar türkçe yaptığım albümlerim tekrar geldi. Albümlerim nereye gidiyor? Albümlerim gitmeden dili nasıl...
  9. Zeynep.medine

Soru Dil ayarı

Yinede teşekkür ederim umarım bir bilen bardırda bu sorunu çözebilirim
  10. Zeynep.medine

Soru Dil ayarı

Albümün ismini dediğiniz gibi yaptım albümün ismi Mucize Macera idi MACERA yaptım fransızca yapınca yine gitti bu sefer macera yaptım yine gitti
  11. Zeynep.medine

Soru Dil ayarı

Telefonun dil ayarını değiştirdiğimde mesela Fransızca öğrenmek için dilini Fransızca yaptığımda galerimdeki birkaç albüm yok oldu ama fotoğraflar halen tüm fotoğraflarda vardı. Tekrar türkçe yaptığım albümlerim tekrar geldi. Albümlerim nereye gidiyor? Albümlerim gitmeden dili nasıl...
  12. Zeynep.medine

Soru Hikayeye gönderi eklerken arka plana fotoğraf yapıştırma

Evet gördüm şimdi iniyor 1610718719 Evet oldu teşekkürler (. ❛ ᴗ ❛.)
  13. Zeynep.medine

Soru Hikayeye gönderi eklerken arka plana fotoğraf yapıştırma

Bu kaynaktan izin vermeme rağmen uygulmayı açmıyor ne yapabilirim
Üst Alt