Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi band 4 almayı düşünüyorum ama aynı zamanda Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Telefonum Mi 9 SE, iki cihazımı sorunsuz bir şekilde aynı anda Bluetoothla bağlayabiliyormuyum?
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şarj göstergesinde neden bir rakam büyük diğer rakam küçük duruyor. Onu sizmi yaptınız yoksa güncellemenin hatasımı
Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
Bootloader kilidi açık. Twrp yüklüydü ama oda root gibi gittimi bilmiyorum. Ve bu işlemi yapmak veri kaybına neden olurmu?
Flashlamak ne demek ben fazla bilmiyorumda, söylermisiniz ne olduğunu ve nasıl yapıldığını. Ve bu işlemler cihazımdaki verilerin silinmesine veya IMEI gidermi
Rootlu olan cihazımda rootla yapabileceğim şeyleri yapamadığını farkettim ve Root Checker isimli uygulamayı yükleyip emin olmak istedim. Ve SS te görüldüğü gibi bir uyarı aldım sebebi ne olabilir?
Rootlu olan cihazımda rootla yapabileceğim şeyleri yapamadığını farkettim ve Root Checker isimli uygulamayı yükleyip emin olmak istedim. Ve SS te görüldüğü gibi bir uyarı aldım sebebi ne olabilir?
Arkadaşlar kilit ekranına MIUI 11 e geçmeden nasıl hareketli duvar kağıdı yapabilirim. (Telefondakiler dışında duvar kağıdı istiyorum)
Haklısın. Ama ülke ayrımı yapmak zorundalar fakat bu ayrım bize geç güncelleme gelmesini gerektirmez. (Ülke ayrımının sebebi ise ülkelerdeki kanun ve kural farklılıkları, örneğin Çin'de Google ürünleri kullanılmıyor diye biliyorum. Çine gelecek rom bize gelse Google olmasa hoş olmazdı bence)
Mi...