ZeynelK kullanıcısının son içeriği

1. ZeynelK

Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

Mi band 4 almayı düşünüyorum ama aynı zamanda Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Telefonum Mi 9 SE, iki cihazımı sorunsuz bir şekilde aynı anda Bluetoothla bağlayabiliyormuyum? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. ZeynelK

MIUI 11 [Android 9] Mi 9 SE Global Stabil V11.0.4.0 PFBMIXM indirme bağlantısı

Şarj göstergesinde neden bir rakam büyük diğer rakam küçük duruyor. Onu sizmi yaptınız yoksa güncellemenin hatasımı Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  3. ZeynelK

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Teşekkürler Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  4. ZeynelK

Bootloader kilidi açık. Twrp yüklüydü ama oda root gibi gittimi bilmiyorum. Ve bu işlemi yapmak veri kaybına neden olurmu? Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  5. ZeynelK

Rootu ben atmadım. Telefona IMEI atılırken root ve twrp yükledi telefoncu Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  6. ZeynelK

Flashlamak ne demek ben fazla bilmiyorumda, söylermisiniz ne olduğunu ve nasıl yapıldığını. Ve bu işlemler cihazımdaki verilerin silinmesine veya IMEI gidermi Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  7. ZeynelK

Benim cihazım bu şekildeyken bu roma geçebiliyormuyum? Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  8. ZeynelK

Rootlu olan cihazımda rootla yapabileceğim şeyleri yapamadığını farkettim ve Root Checker isimli uygulamayı yükleyip emin olmak istedim. Ve SS te görüldüğü gibi bir uyarı aldım sebebi ne olabilir? Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  9. ZeynelK

Yardım Kök erişimi bu cihaza uygun bir şekilde yüklü değil

Rootlu olan cihazımda rootla yapabileceğim şeyleri yapamadığını farkettim ve Root Checker isimli uygulamayı yükleyip emin olmak istedim. Ve SS te görüldüğü gibi bir uyarı aldım sebebi ne olabilir? Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  10. ZeynelK

Güncelleme Mi 9 SE (Avrupa) EEA Kararlı 10.3.9.0.PFBEUXM indirme bağlantıları

Şuan ki kullandığım rom Rus romu bu roma ota ile geçebilirmiyim? Bilgisi olan varmı? Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  11. ZeynelK

Sanırım normalden daha fazla şarj tüketiyor. Ben MIUI 10 dayım Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  12. ZeynelK

Rehber MI 9 SE-MI 9 Lite için Yeni GCAM 7.0(Android 10)Rootsuz,BufferFixsiz Versiyon!

Teşekkürler elinize sağlık Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  13. ZeynelK

Soru Grus ne demek

Foto atarmısın Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  14. ZeynelK

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Arkadaşlar kilit ekranına MIUI 11 e geçmeden nasıl hareketli duvar kağıdı yapabilirim. (Telefondakiler dışında duvar kağıdı istiyorum) Mi 9 SE cihazından ZeynelK tarafından yazıldı.
  15. ZeynelK

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Haklısın. Ama ülke ayrımı yapmak zorundalar fakat bu ayrım bize geç güncelleme gelmesini gerektirmez. (Ülke ayrımının sebebi ise ülkelerdeki kanun ve kural farklılıkları, örneğin Çin'de Google ürünleri kullanılmıyor diye biliyorum. Çine gelecek rom bize gelse Google olmasa hoş olmazdı bence) Mi...
Üst Alt