Zeus001 kullanıcısının son içeriği

1. Zeus001

Recovery Android 13- Mi 11 Lite 4G İçin Twrp Var mı ?

Merhabalar bugün android 13 ve miui 14 güncellemesi yaptım ancak twrp mevcut mu android 13 için ?
  2. Zeus001

Soru Redmi Note 9/9S/9 PRO Hakkında!

Herkese merhabalar, Arkadaşlar son zamanda bende 9 serisi bir cihaz düşünürken birden facebook guruplarında sorunlar ve sıkıntılar görmeye başladım ve bu nedenle almaktan vazgeçiyorum her geçen gün. Örneğin Arka kamera bölümüne toz kaçması gibi sorunlar gördüm eğer bu cihazları kullananlar...
  3. Zeus001

Tavsiye Redmi Note 9s / Realme 6 Hangisi ?

Merhabalar uzun süredir Redmi 4x kullanıyorum daha önce hiç amiral gemisi performansı verecek bir telefonum olmadı ve tercih edeceğim bu telefonun iyi olmasını istiyorum pişman olmayacağım iki telefondan hangisini neden almalıyım ? :)
  4. Zeus001

Sohbet Rom dosyalarını açma & ayıklama nasıl yapılır ?

Bu rom içindeki .br gibi dosyaları nasıl açabilirim , yardımcı olacak var mı ?
  5. Zeus001

MIUI 11 Redmi 4/4X(santoni) MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 NAMMIXM indirme bağlantısı

ben temiz kurulum yaptım şuan mıuı 10 a göre daha hızlı çalışıyor
  6. Zeus001

Yardım Simsiyah Ekran Sorunu

fastboot üzerinden twrp boot edin sonra yeniden recoveryi açarak temiz bir kurulum yapın
  7. Zeus001

MIUI 11 Redmi 4/4X(santoni) MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 NAMMIXM indirme bağlantısı

Global Mıuı 10.3.1.0 dan geçince sıkıntısız çalışıyor ben twrp üzerinden update yaptım eğer cihanız bl kilidi açık değilse OTA güncellemesini bekleyin
  8. Zeus001

çok teşekkürler ilk defa bu model için paylaşım yapan görmek güzel :)
  9. Zeus001

Hocam bu rom Redmi 4/4X için başlıkta değişiklik yaparsanız güzel olur ayrıca cihaz kodunuda santoni olarak yazarsanız herkesin zorlanmadan görmesine yardımcı olabilirsiniz teşekkürlerr :)
  10. Zeus001

Çözüldü mi 9t miui 11 beta rom yüklerken hata ile fastboot ekranında takılı kaldı

herkese her şey için teşekkür ederim mi flash yoluyla hallettim çok teşekkürler tekrardan. miui 11 in bug dolu olması dışında her şey çok güzel.
  11. Zeus001

Çözüldü mi 9t miui 11 beta rom yüklerken hata ile fastboot ekranında takılı kaldı

bu hatayı alıyorum image dosyasını bulamadım ben , stock romun mi flashiçin farklı bir şeyi yoktur dimi aşağıdaki gibi can not found file flash_all.bat hatasını alıyorum.
  12. Zeus001

çok teşekküler ilgilendiğiniz için ama gönderdiğim resimde ki gibi oluyor görünüyor telefon reboot yapıyor fakat direk fast boot moda geçiyor ve ses yükseltme ile yapsam bile fastboota atıyor 1570738035 ve telefom mi olmasına rağmen açılışta red mi yazısı kalıyor cidden gece vakti sizi de...
  13. Zeus001

ben telaştan elim ayağım birbirine dolandı yanlış anlamışım sizi, size sorun olmazsa bir twrp linki gönderebilir misiniz?
  14. Zeus001

efendim mi flashtan olur di mi? çünkü telefon twrp açılmıyor direk fastboota geçiyor.
Üst Alt