Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar,
Arkadaşlar son zamanda bende 9 serisi bir cihaz düşünürken birden facebook guruplarında sorunlar ve sıkıntılar görmeye başladım ve bu nedenle almaktan vazgeçiyorum her geçen gün.
Örneğin Arka kamera bölümüne toz kaçması gibi sorunlar gördüm eğer bu cihazları kullananlar...
Merhabalar uzun süredir Redmi 4x kullanıyorum daha önce hiç amiral gemisi performansı verecek bir telefonum olmadı ve tercih edeceğim bu telefonun iyi olmasını istiyorum pişman olmayacağım iki telefondan hangisini neden almalıyım ? :)
Hocam bu rom Redmi 4/4X için başlıkta değişiklik yaparsanız güzel olur ayrıca cihaz kodunuda santoni olarak yazarsanız herkesin zorlanmadan görmesine yardımcı olabilirsiniz teşekkürlerr :)
bu hatayı alıyorum image dosyasını bulamadım ben , stock romun mi flashiçin farklı bir şeyi yoktur dimi
aşağıdaki gibi can not found file flash_all.bat hatasını alıyorum.
çok teşekküler ilgilendiğiniz için ama gönderdiğim resimde ki gibi oluyor görünüyor telefon reboot yapıyor fakat direk fast boot moda geçiyor ve ses yükseltme ile yapsam bile fastboota atıyor
1570738035
ve telefom mi olmasına rağmen açılışta red mi yazısı kalıyor cidden gece vakti sizi de...