Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 11 Spes Cihazıma Twrp'den Adb Sideload Aracılığıyla Rom Flaşlamak İstediğimde adb: failed to read command: No error diye hata alıyorum ardından sideload failed diye kapanıyor neden olabilir
Selamlar hocalarım redmi note 11 (spes) aldım 1 hafta önce bootloader kilidi açmak istiyorum geliştirici ayarlarından hesap ekle dedim hesaba bağlandı dedi birkaç sorum olacak
1- Cihaz yurt içi imeisi uçarmı
2- Bootloader bekleme süresi ne kadar
3- Bootloader açmaya hazır olup olmadığına...
Normalde Telefonumun Aldığı En Son Güncelleme MIUI 11.0.5 Ama Beta Stable China MIUI 12 Rom Buldum Flashladım Kapatıp Açmam Gerekti Cihaz Kapatıp Açana Kadar Herşey Güzeldi Telefon Açılırken MIUI Yazısında Takılıyor Açılmıyor Sebebi Nedir
Merhabalar Abilerim Kardeşlerim Redmi 6 Cereus Cihazımın Şarjı Su Gibi Akıyor Miui 11 Bunu Pixel Experience Plus Rom İle Değişsem Batarya Kullanımı İyileşirmi Veya Önerdiğiniz Rom Varmıdır Önceliğim Söylediğim Gibi Batarya İyileşmesi
merhabalar abiler ben redmi 6 cereus cihazıma china beta stable rom kurdum miui 11 den gına geldi 12 varmış diye yükledim ne kamera ne flaş çalıştı game turbo felan açmayı denediğimde telefon kısa süreli donuyor ve kendi kendine kapanıp açılıyor bunun çözümü yokmudur çok güzeldi rom onlar...
Merhaba Hocalarım Bu Konuya Önceki Birkaç Konumda Cevap Aradım Ama Bulamadığım için Birdaha Açtım Xiaomi Redmi 6 (Cereus) Cihazıma twrp Kurdum Magisk Zip Flaşladım Ortada Root yok magisk apk yükledim root checker baktım yok birşey Boot.img ile hallediliyormuş ama Boot.img patchlayıp...
Merhaba Hocalarım Redmi 6 (Cereus) Cihazıma Twrp + Root Attığımda Arka Kamerası Ve Parmak İzi, El Feneri Gibi Şeyler Çalışmamıştı Sebebini Öğrenebilirmiyim Ve Özellikleri Çalışan Twrp ve Magisk Linki Bulunurmu Yardım Edenlere Teşekkürler
Redmi 6 cihazıma twrp aracılığıyla rom kurdum galiba yanlış veya eksik kuruldu tam anlamadım reboot ettikden sonra cihaz açılmadı şarja taktığımda led ışığı yanıyor ve pc ye taktığımda fast boot deneyince bağlanma sesi gelip geri gidiyor pc görmedi lütfen yardım edermisiniz çok önemli
Merhabalar Xioami Redmi 6 MIUI Global 11.0.4 Var Asıl konuya geçelim Root Attım twrp ile Bir süre sonra Cihazın El Feneri,Parmak izi,Arka Kamerası Çalışmıyor artık Nasıl düzelteceğim konusunda yardım ederseniz mutlu olurum
Bu videodaki şeyleri yaptım: