Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. K20 Pro cihazım var. İlk MIUI yüklendiğinde telefon yeniden başladığında TWRP menüsünde takılı kalmıştı ne yapsam, system desem çıkamamıştım. En sonunda wipe yaparak telefonu sıfırlayarak açabilmiştim. Rom atıldı, şuan MIUI 12.0.1 Global yüklü. Cihaz adı da Mi 9T Pro olarak...
Merhaba arkadaşlar. Mi 9T Pro telefonuma Dolby Digital Plus ya da Dolby Atmos yüklemek istiyorum. Magisk yüklü. Miui 11 için konusunu gördüm. Miui 12 için de çalışır mı? Miui 12 için Dolby benzeri ya da Viper gibi uygulama var mı? Teşekkürler şimdiden.
Ben TWRP ile rom attım. Kuruldu ama fastboot menüsünde takılı kaldı. Sonra Global kurdum. Root ile Dolby kurmak istedim. Yine fastbootta sıkıştı. Sonra da Dolby falan kurmam çalışsın yeter dedim Global kurdum. Ama IMEI gitmiş. Bilmiyordum IMEI gittiğini
Merhaba arkadaşlar Mi 9T Pro cihazıma ROM yujledum. Şuan MIUI 12.0.1 Global sürüm var. Ancak yüklerken birkaç sorun oldu ve sıfırladim telefonu ama IMEI gitti. Elimde EFS dosyasının da yedeği yok. Telefonuma başka IMEI atılabilir mi? Aynı IMEI olmasına gerek yok elimde birkaç bozuk cihazın...
Merhaba hepinize arkadaşlar. Miui dünyasında yeniyim. Gerçi foruma da bugün katıldım. Şu root işlerinden anlamıyorum ama öğreneceğim inşallah. Redmi K20 Pro Miui 11.1 Avrupa Beta sürümü var telefonda. Güncellemeye bastığımda tüm sunucular çevrimdışı diyor. Ben de TWRP ile güncellemek istiyorum...