Zeref____Dragneel kullanıcısının son içeriği

1. Zeref____Dragneel

Soru redmi note 8 pro begonia recovery project twrp dosya isimlerini dekripte etme

selam, nasıl redmi note 8 pro telefonda "begonia recovery project twrp"'de dosya isimlerini dekripte edebilirim
  2. Zeref____Dragneel

Soru Xiaomi Redmi Note 8 Pro Cihaza Veri Kaybı Olmadan Root Nasıl Atılır?

Selam, Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazına sahibim ve miui sürümüm 12.5.8(RGGMIXM) nasıl veri kaybı yaşamadan telefonuma magisk ile root atabilirim? Bootloader kilidi açık.
  3. Zeref____Dragneel

Soru Xiaomi Redmi Note 8 Pro Telefona root atma

Selam, Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazına sahibim ve miui sürümüm 12.5.8(RGGMIXM) nasıl veri kaybı yaşamadan telefonuma magisk ile root atabilirim?
  4. Zeref____Dragneel

Adb Fastboot modunda cihazı görmüyor

selamlar ben twrpye girdiğimde adb devices yazdığımda görünüyor ama fastbootta görünmüyor çözümü nedir? 1615654111 ???
  5. Zeref____Dragneel

Yardım Failed to mount '/nvdata' (No such file or directory) Hatası Redmi Note 8 Pro

selam Redmi Note 8 Pro Root Yapma, TWRP Recovery Yükleme ⋆ TeknikNot bu siteden telefonuma root atıyordum Disable_DM-Verity_ForceEncrypt.zip diye bi dosyayı flasladım flashladığımda başlıktaki hatayı verdi ve telefon açılmadı çözüm nedir lütfen söyleyin
  6. Zeref____Dragneel

Yardım Mobil Veri Açık Ama İnternete Erişlemiyor

Selamlar. Mobil veri açık fakat şebeke yerinin üzerinde 4.5 GHz gözükmüyor. Ve internete erişemiyorum. Operatörüm Turkcell.
  7. Zeref____Dragneel

Yardım Cihaz Açılırken Twrp Açılıyor

Selam Cihazım Redmi Note 8 Pro Telefonu Açarken Sürekli Twrp Açılıyor Twrpyi Az Önce Yükledim Install Kısmına Girdim supersu yerine girip supersu_installer.zip başarıyla kuruldu reboot system dedim sürekli twrp açılıyor lütfen çözümü var mıdır 1615050606 konu direk kapansın şuan direk çözdüm o...
Üst Alt