Zeref____Dragneel kullanıcısının son içeriği

1. Zeref____Dragneel

HyperOS Xiaomi.eu 3.0.11 15T Pro(klimt) Android 16

link salma sansınız var mı hocam
  2. Zeref____Dragneel

HyperOS Xiaomi.eu 3.0.11 15T Pro(klimt) Android 16

hocam selamlar güncelleme şansınız var mıdır? ya da eu rom'un günceli varsa elinizde mümkünse gönderme şansınız olursa çok sevinirim
  3. Zeref____Dragneel

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

750 800 350 900 ek olarak elle denedim bunlardan biri tutmuş artık hangisi bilmiyorum valla hocam
  4. Zeref____Dragneel

sonunda yetkılendırdık randevuyu aldık sim kartı bu surecte telefondan cıkartsam sorun olur mu?
  5. Zeref____Dragneel

hocam yanıt çok hızlı geliyor aslında 350 belki tutar ama 120yi 750 yapıcam gibi duruyor 1778447176 teşekkürler hocam yarın deneyeceğim
  6. Zeref____Dragneel

yarın 4 farklı ms ile deneyeceğim 120-600-350-897 belirledim hocam umarım basarılı olurum adamı cıldırtır bu bootloader isi valla
  7. Zeref____Dragneel

Soru redmi note 8 pro begonia recovery project twrp dosya isimlerini dekripte etme

selam, nasıl redmi note 8 pro telefonda "begonia recovery project twrp"'de dosya isimlerini dekripte edebilirim
  8. Zeref____Dragneel

Soru Xiaomi Redmi Note 8 Pro Cihaza Veri Kaybı Olmadan Root Nasıl Atılır?

Selam, Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazına sahibim ve miui sürümüm 12.5.8(RGGMIXM) nasıl veri kaybı yaşamadan telefonuma magisk ile root atabilirim? Bootloader kilidi açık.
  9. Zeref____Dragneel

Soru Xiaomi Redmi Note 8 Pro Telefona root atma

Selam, Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazına sahibim ve miui sürümüm 12.5.8(RGGMIXM) nasıl veri kaybı yaşamadan telefonuma magisk ile root atabilirim?
  10. Zeref____Dragneel

Adb Fastboot modunda cihazı görmüyor

selamlar ben twrpye girdiğimde adb devices yazdığımda görünüyor ama fastbootta görünmüyor çözümü nedir? 1615654111 ???
  11. Zeref____Dragneel

Yardım Failed to mount '/nvdata' (No such file or directory) Hatası Redmi Note 8 Pro

selam Redmi Note 8 Pro Root Yapma, TWRP Recovery Yükleme ⋆ TeknikNot bu siteden telefonuma root atıyordum Disable_DM-Verity_ForceEncrypt.zip diye bi dosyayı flasladım flashladığımda başlıktaki hatayı verdi ve telefon açılmadı çözüm nedir lütfen söyleyin
  12. Zeref____Dragneel

Yardım Mobil Veri Açık Ama İnternete Erişlemiyor

Selamlar. Mobil veri açık fakat şebeke yerinin üzerinde 4.5 GHz gözükmüyor. Ve internete erişemiyorum. Operatörüm Turkcell.
  13. Zeref____Dragneel

Yardım Cihaz Açılırken Twrp Açılıyor

Selam Cihazım Redmi Note 8 Pro Telefonu Açarken Sürekli Twrp Açılıyor Twrpyi Az Önce Yükledim Install Kısmına Girdim supersu yerine girip supersu_installer.zip başarıyla kuruldu reboot system dedim sürekli twrp açılıyor lütfen çözümü var mıdır 1615050606 konu direk kapansın şuan direk çözdüm o...
Üst Alt