Zephr kullanıcısının son içeriği

1. Zephr

Yardım Telefon bakımı yapılıcak yer arıyorum

Arkadaşlar merhaba. Bir süredir forumda aktif değilim ama vaktinde İstanbul'da telefona rom yükleyen ve bakımını yapan arkadaşları öneriyorlardı. Şimdi ihtiyacım oldu ama nerede filan hiç hatırlamıyorum bir bilginiz varsa sevinirim. (Yurtdışı telefona rom atılmasından bahsetmiyorum bu arada...
  2. Zephr

Yardım Önbellek kullanımı

Arkadaşlar telefonun hızlandır seçeneğine girdiğimde hep uygulama kasası ve mi tarayıcı 100mb üzeri bellek harcıyor mi tarayıcı kullanmıyorum bile uygulama kasası da neyine bu kadar kullanıyor anlamıyorum bunların rootsuz arka planda çalışmasına kısıtlama şansım var mı
  3. Zephr

Yardım Xiaomi mi 6 ses sorunu

Arkadaşlar bugün durduk yere birden telefon sesi kapatmaya başladı sürekli yapmıyor ama mesela bir video filan izlerken birden sesi kaptıyor ses tuşuna basarak tekrar açmak zorunda kalıyorum önerileriniz nelerdir?
  4. Zephr

Rehber Asphalt 9 FPS arttırma

Arkadaşlar çoğu üst seviye telefonda Asphalt 9 sadece 30 FPS de sınırlandırılmış durumda ben de önceden araştırmıştım ama bulamamıştım nasip bugüneymiş videodaki adımları izlerseniz oyunu 60 fps kalitesinde oynayabilirsinizclap~~ 1592828368 bu bağlantıdan halledebilirsiniz
  5. Zephr

Soru Xiaomi Mi6

Arkadaşlar anladığım kadarıyla Xiaomi mi 6 nın mıuı 12 betasında yüz tanıma olduğunu gördüm acaba global versiyonuna da gelir mi?
  6. Zephr

Yardım Google search

Arkadaşlar önceden telefonda ana ekrandayken yukarı kaydırdığımda Google açılırdı.Şimdi ne değişti hatırlamıyorum ya da bir şeyi mi değiştirdim Xiaomi'nin kendi browserı açılıyor.Eski haline nasıl döndürebileceğim hakkında bir fikri olan varsa sevinirim
  7. Zephr

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Müthiş
  8. Zephr

Rom Mi 6 Global Kararlı MIUI 10 V10.3.4.0 OCAMIXM İndirme bağlantısı

Ben de ekran ayarlarında karanlık mod yazmıyor güncellemeyi yaptığım halde neye göre seçip atıyorlar bu özellikleri
  9. Zephr

Rom Mi5 MIUI10 Global Stable 10.0.1.0 OAAMIFH

Ben şu anda xiaomi mi 6 telefonumda mıuı 10.0.1.0 kullanıyorum direkt stabil rom linkini görünce indirmiştim boyutu 763mb filandı bu üstte verilen onun iki katı acaba benim indirdiğim rom eksik mi yoksa üstteki dosyalarda ek bir şeyler mi var vede ayrıca kısayol özelliği gelmedi buda eksik mi...
  10. Zephr

Haber Artık Xiaomi Telefonlar İOS Gibi Toplu Güncelleme Alacak

Az önce başka bir yerden okudum da bunlar Çin stabil romlarıymış normaline daha var yazıyordu
  11. Zephr

Bence mi 5 çünkü mi6 da da mi yazısı yok
  12. Zephr

1536612878 Xiaomi mi 6 benimki daha bana gelmedi. Ne kadar sürer acaba
Üst Alt