Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Bir süredir forumda aktif değilim ama vaktinde İstanbul'da telefona rom yükleyen ve bakımını yapan arkadaşları öneriyorlardı. Şimdi ihtiyacım oldu ama nerede filan hiç hatırlamıyorum bir bilginiz varsa sevinirim. (Yurtdışı telefona rom atılmasından bahsetmiyorum bu arada...
Arkadaşlar telefonun hızlandır seçeneğine girdiğimde hep uygulama kasası ve mi tarayıcı 100mb üzeri bellek harcıyor mi tarayıcı kullanmıyorum bile uygulama kasası da neyine bu kadar kullanıyor anlamıyorum bunların rootsuz arka planda çalışmasına kısıtlama şansım var mı
Arkadaşlar bugün durduk yere birden telefon sesi kapatmaya başladı sürekli yapmıyor ama mesela bir video filan izlerken birden sesi kaptıyor ses tuşuna basarak tekrar açmak zorunda kalıyorum önerileriniz nelerdir?
Arkadaşlar çoğu üst seviye telefonda Asphalt 9 sadece 30 FPS de sınırlandırılmış durumda ben de önceden araştırmıştım ama bulamamıştım nasip bugüneymiş videodaki adımları izlerseniz oyunu 60 fps kalitesinde oynayabilirsinizclap~~
1592828368
bu bağlantıdan halledebilirsiniz
Arkadaşlar önceden telefonda ana ekrandayken yukarı kaydırdığımda Google açılırdı.Şimdi ne değişti hatırlamıyorum ya da bir şeyi mi değiştirdim Xiaomi'nin kendi browserı açılıyor.Eski haline nasıl döndürebileceğim hakkında bir fikri olan varsa sevinirim
Ben şu anda xiaomi mi 6 telefonumda mıuı 10.0.1.0 kullanıyorum direkt stabil rom linkini görünce indirmiştim boyutu 763mb filandı bu üstte verilen onun iki katı acaba benim indirdiğim rom eksik mi yoksa üstteki dosyalarda ek bir şeyler mi var vede ayrıca kısayol özelliği gelmedi buda eksik mi...